Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sennheiser hd201 do telefonu

Sifu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema planuję kupić dobre słuchawki do telefonu (Sony ericsson lww) i najlepiej wypadły senki hd 201 i nie wiem czy będą grały dostatecznie głośno (impedancja 24 ohm) proszę doradźcie coś..

Opublikowano

Jak szukalem sluchawek do 100zl, to na wszystkich forach doradzali:

Wlasnie te senki hd 201, lub koss porta pro. Sa one bardzo podobne, ale o ile sie nie myle, to hd'ki sa zamkniete? Moje na xperii P graja po prostu zaje*iscie.

Opublikowano

WIem wiem też czytałem po forach ale moje pytanie czy na moim sony ericssonie live with walkman będą głośno grały ?

Opublikowano

Polecam tobie Senki! Sam mam HD202 (Te same parametry bodajze co na HD201) i graja superowo! :D Dlugi kabel umozliwia ogladanie filmu na kompie, w lozku ze sluchawkami :D Pozdro

61093c6efb.png

Opublikowano

Mam je, są raczej bardziej do gry niż do muzyki, nie są aż takie głośne, chociaż to może być mój wadliwy model.

Opublikowano

Być może, zależy gdzie kupowałeś np jeśli w jakimś małym sklepie komputerowym to bardzo możliwe, że trafiłeś na podróbkę jeśli np w jakiejś znanej sieci sklepów to raczej nie możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...