Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 5650 SB?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , posiadam 5650 SB, nie wiem na co wydac, chce wymaksowac Aventadora lub kupic jakis samochod pro z Wyprzedazy .

W Aventorze posiadam 2 czesci 4 gwiazdkowe a reszta wyscigowe co sie dostaje przy zakupie. Kupowac za 1,500 SB szt. Pakiet platynowy z czesciami ultra czy kupic samochod z wyprzedazy.

Opublikowano

Siema , posiadam 5650 SB, nie wiem na co wydac, chce wymaksowac Aventadora lub kupic jakis samochod pro z Wyprzedazy .

W Aventorze posiadam 2 czesci 4 gwiazdkowe a reszta wyscigowe co sie dostaje przy zakupie. Kupowac za 1,500 SB szt. Pakiet platynowy z czesciami ultra czy kupic samochod z wyprzedazy.

Jesli nie masz, to kup Skylina NISMO. Jedno z najlepszych aut ;)

Klase S jedzie jak chce, to auto samo się prowadzi

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Jeżeli lubisz Aventadora to go maksuj, w końcu to jeden z 2 najszybszych wozów w grze.

Ja szczerze mówiąc na wyprzedaży nie widziałem nic ciekawego.

Możesz kupić jakiś pro wóz z niższej klasy, np. Toyotę MR2, w B nie ma sobie równych.

Bez przeceny kosztuje tylko 2100 SB.

Opublikowano

Kup pakiety.Jak ci się uda,będą to części któych nie masz.Reszte możesz zostawić i dobierac lub wysłać SMS za 3,69 i kupić jeszcze jeden pakiet,lub Sciona tC z wyprzedaży.Poiadam go dość długo i świetnie się sprawdza na pościgach.

Opublikowano

Jestem fanem Aventadorow, jak widzicie mam avatar na mpc aventadora , tapete na komputerze. Nie wiem , ale chyba kupie Toyote MR2 i Scion tc i jeden pakiet platynowy . Doradzcie czy dobrze wtedy zrobilbym a bede lajki.

Tak, to dobry wybór.

Oba wozy posiadam i mogę cię zapewnić, że każdy jest znakomity w swojej konkurencji.

MR2 wymiata ogólnie w wyścigach, Scion bardzo dobrze radzi sobie w pościgach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...