Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zgłoszenie

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie

Grając przed chwilką rank , trafiłem na gościa(polak) , który stwierdził że chciał iść na mida bo musiał grać adc ... i nabił 0-26 statystyki , na feedował tak że można było się zesrać

Narobiłem ss i mam pytanie czy jak dam je na forum Lol'a to gość może dostać perma za to co zrobił czy sradministracja tej gry ma coś takiego w dupie ? i napiszą "że wystarczy zreportować i trybunał zrobi swoje czyli gó&no" ?

co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Nic nie zdziałasz poprzez wstawienie tego na forum ani też kontakt z supportem. Takie sprawy załatwia tylko trybunał i najprawdopodobniej nie ukarze tego typa banem permanentnym lecz jedynie czasowym. Celowe uprzykrzanie rozgrywki poprzez zamierzony feeding jest naruszeniem kodeksu przywoływacza i wątpie, żeby trybunał puści to płazem. Nawet jeśli trybunał nie przydzieli jemu kary, to ta sprawa będzie poruszona ponownie jeśli ten koleś dostanie raporty od innych graczy w kilku następnych grach.

Opublikowano

Nic nie zdziałasz poprzez wstawienie tego na forum ani też kontakt z supportem. Takie sprawy załatwia tylko trybunał i najprawdopodobniej nie ukarze tego typa banem permanentnym lecz jedynie czasowym. Celowe uprzykrzanie rozgrywki poprzez zamierzony feeding jest naruszeniem kodeksu przywoływacza i wątpie, żeby trybunał puści to płazem. Nawet jeśli trybunał nie przydzieli jemu kary, to ta sprawa będzie poruszona ponownie jeśli ten koleś dostanie raporty od innych graczy w kilku następnych grach.

Powiem tak , trybunał robi gówno...

Mój kumpel gra tak że jak coś mu nie wychodzi to robi feed , flami itp. i gnojowi sprawia to radość ile by nie dostał raportów to jeszcze bana nie dostał , raportów może z 50 już dostał i nic ...

Opublikowano

0:26 hm to wiecej kasy juz za miniona bylo niz za niego xD Raczej nic nie dostanie chyba ze robi to czesto i specjalnie :)

Opublikowano

Siemka mam pytanie

Grając przed chwilką rank , trafiłem na gościa(polak) , który stwierdził że chciał iść na mida bo musiał grać adc ... i nabił 0-26 statystyki , na feedował tak że można było się zesrać

Narobiłem ss i mam pytanie czy jak dam je na forum Lol'a to gość może dostać perma za to co zrobił czy sradministracja tej gry ma coś takiego w dupie ? i napiszą "że wystarczy zreportować i trybunał zrobi swoje czyli gó&no" ?

co wy o tym sądzicie ?

O nie trafil ci sie trol zglos to na policje, pierwszy raz widze taki przypadek gdzie ktos troluje na rankedzie!

Opublikowano

Powiem tak , trybunał robi gówno...

Mój kumpel gra tak że jak coś mu nie wychodzi to robi feed , flami itp. i gnojowi sprawia to radość ile by nie dostał raportów to jeszcze bana nie dostał , raportów może z 50 już dostał i nic ...

Trybunał nie robi gówna. Jakbyś trochę pogłosował i pooglądał spraw to byś zobaczył, że banują dziennie spore ilości osób a najczęstszym powodem banów jest właśnie flame. Z kolei feedowanie jest karane tylko w przypadku robienia tego celowo, a za raporty z powodem "Słaby gracz" nie ma banów.

Oprócz tego taka osoba musi dostać raporty w kilku kolejnych (pod rząd) grach, żeby trybunał mógł z tym coś zrobić, ponieważ każdemu może się trafić 1 słaba gra więc starają się karać głównie notoryczne łamanie zasad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...