Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung Galaxy S3 - bateria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka postanowiłem sobie zakupić Samsunga SIII

Martwi mnie pojemność jego baterii dlatego postanowiłem poszukać

podróby o większej pojemności 3000 + mA

Znalazłem takie coś i powiedzcie co o Tym sądzicie

http://allegro.pl/bateria-etui-4200mah-samsung-galaxy-s3-i9300-i3334590907.html (wygląda ch***** ale może jest skuteczne licze na waszą opinie ) 
http://allegro.pl/powiekszona-bateria-do-samsung-galaxy-s3-iii-i3251183288.html
http://allegro.pl/bateria-samsung-galaxy-s3-zerolemon-7000mah-i3331878070.html

///linki wychodzące poza forum ukrywamy

///tripipi

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Moze powerpack dodatkowo ? 110-140zl i masz..

Ps. Jaki smartfon za 1500zl przebije ci S3? S4 kest za 2600 wiec na pewno nie ta sama cena... S2 tanszy o 150-250zl, ale tyc mniej wydajny...

Dla mnie przebija go Galaxy Note zależy mi na dużym i dobrej jakości ekranie niestety nie mieli go w ofercie powiedzcie mi czy gorilla glass 2 z którego zbudowany jest ekran jest wytrzymalsza od swojego poprzednika czy to tylko cyferka by podwyższyć cenę telefonu

Opublikowano

Moze powerpack dodatkowo ? 110-140zl i masz..

Ps. Jaki smartfon za 1500zl przebije ci S3? S4 kest za 2600 wiec na pewno nie ta sama cena... S2 tanszy o 150-250zl, ale tyc mniej wydajny...

MALI MP to najgorsze, co ARM wymyślił. Szukaj czegoś z Adreno 320 lub czekaj na 330 z nowym Snapdragonem. Wydajność ~~ desktopowego 8500gt, więc progress jest ;).

Opublikowano

Na S3 pograsz we wszystko bez lagow...

@topic

Jest tycie wytrzymalsza, mniej niz podnosi cena, ale jest wieksza wytrzymalosc... z 15-20% na zadrapania mocne i uderzenia. Ale cena mocno dosc sie podniosla..

Opublikowano

Na S3 pograsz we wszystko bez lagow...

@topic

Jest tycie wytrzymalsza, mniej niz podnosi cena, ale jest wieksza wytrzymalosc... z 15-20% na zadrapania mocne i uderzenia. Ale cena mocno dosc sie podniosla..

I tu się mylisz, bo niektóre gry nie lubią MALI i często się nawet nie uruchamiają ;).

Adreno/PowerVR/Tegra ONLY.

Opublikowano

I tu się mylisz, bo niektóre gry nie lubią MALI i często się nawet nie uruchamiają ;).

Adreno/PowerVR/Tegra ONLY.

Telefon bd służył przede wszystkim do oglądania YOUTUBE więc myślę że większość telefonów za 300 zł ma tą funkcję ... Czemu S3 bo duży ekran :)

nie potrzebuje telefonu na którym pogram na ultra w PC gry (ironia) pomyślcie do czego służy telefon a potem się wypowiedzcie ..... po 2 już napisałem up po co bd mi ten telefon potrzebny... dyskutujemy o baterii a nie o tym czy pogram w gry na nim powinny polecieć warny a co do baterii wybierzcie mi proszę jakąś do 65 zł jak najwięcej mA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...