Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc&Pytanie] Życie

yokize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam lvl 35 sorca [ dziś zacząłem całą przygodę z tą grą po raz pierwszy ] i na takim lvl mam tylko 350HP oraz 180 many [ dla mnie to troszkę dziwne ] i mam problem bo muszę zabić "zombie psy" w krainie zimy lecz mają one 39 lvl i mają mnie na hita

mam:

-skill pasywny na 3lvl daje 180hp

-skill pasywny do defa

-3 set zbroi dopiero za 2 lvle będę mógł mieć 4 set [ dałem więcej pod dexa by mieć broń lepszą ]

-wszystkie itemki na +0

-Nie mam całego wyposażenia tzn kolczyków, słaby pas, i 3 itemków na prawo od głowy nie wiem co tam powinno być

Pytania:

-co mam teraz zrobić, ulepszyć coś ? , dodać?

-z tego co widzę to z takich lepszych mobków leca "coś ala epiki" bronie i zbroje gdzie na mój lvl mógł bym takie znaleść bo tam widziałem bony do HP i MP lecz trafiłem tylko na te lepsze potworki co dropią dla woja i łucznika.

- Oraz pytanie u ludzi widzę pety, kupiłem jakieś 10 kamyków petów rare [2 rodzaj kamyków] jak mogę "stworzyć" bądź cokolwiek zrobić by mieć peta?

-jak pozbyć się death penality ?

Gram 1 dzień w tą grę więc proszę o język dla newbie ^^

@edit zapomniałem dodać gram na globalu. mam 4kk Kasy

76561198013232167.png

Opublikowano

po cholerę już chcesz je zabijać, rób inne questy a tego potem za 10-20 lvl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Witam mam problem mam lvl 35 sorca [ dziś zacząłem całą przygodę z tą grą po raz pierwszy ] i na takim lvl mam tylko 350HP oraz 180 many [ dla mnie to troszkę dziwne ] i mam problem bo muszę zabić "zombie psy" w krainie zimy lecz mają one 39 lvl i mają mnie na hita

mam:

-skill pasywny na 3lvl daje 180hp

-skill pasywny do defa

-3 set zbroi dopiero za 2 lvle będę mógł mieć 4 set [ dałem więcej pod dexa by mieć broń lepszą ]

-wszystkie itemki na +0

-Nie mam całego wyposażenia tzn kolczyków, słaby pas, i 3 itemków na prawo od głowy nie wiem co tam powinno być

Pytania:

-co mam teraz zrobić, ulepszyć coś ? , dodać?

-z tego co widzę to z takich lepszych mobków leca "coś ala epiki" bronie i zbroje gdzie na mój lvl mógł bym takie znaleść bo tam widziałem bony do HP i MP lecz trafiłem tylko na te lepsze potworki co dropią dla woja i łucznika.

- Oraz pytanie u ludzi widzę pety, kupiłem jakieś 10 kamyków petów rare [2 rodzaj kamyków] jak mogę "stworzyć" bądź cokolwiek zrobić by mieć peta?

-jak pozbyć się death penality ?

Gram 1 dzień w tą grę więc proszę o język dla newbie ^^

@edit zapomniałem dodać gram na globalu. mam 4kk Kasy

Po pierwse znajdź gildię,napewno będzie pomocna.

żeby ulepszać skille co 10lvli musisz wykonać leveling i musisz wbijac skill ranki.

jak masz 35lvl chodź na Weakened Lake in Dusk lub rób inne q(jeżeli takie masz) niż ten z którym masz problem i później wróć do niego jak będziesz "silniejszy" - jeżeli chodzi o questy to można z nich zarobić jakieś 150kk jeżeli nie wyrzucasz kasy w błoto

Peta można tylko i wyłącznie kupić w cabal shopie za cabal cash który kupujesz za złotówki albo mozna kupić peta w action house(lady laketrina) w Bloody Ice za złoto.

Death penelity pozbywasz się za pomocą expienia(death penelity jak masz to na pasku expa jest jeszcze kawalek czerwonego paska, jak wbijasz expa to czerwony pasek znika i razem znim death penelity)

Na Twoim lvlu całkiem nie opłacalne jest pakowanie w gear,da radę wbić setny lvl bez kupywania itemków, a jak już wbijesz setny lvl to kupujesz conajmniej shadow titanium z magic skill ampem a bronie(orby) z critical dmg

a jeżeli chodzi o fundusze to zbieraj i oszczędzaj bo 4kk to ledwo na potki wystarczy

aha i jeszcze o tych kamykach co kupiłeś :D

te kamyki służa pradwobodobnie do "przyzywania pomocników" czyli merców (później będą questy na zdobycie merców)

bo nie ma kamyków z których możesz stworzyć zwierzątko :)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

ogólnie miałem taki sam problem

po 1 to forum o hackach

więc polecam cabal engine <nie jest drogi>

do 100 lvl nic nie kupować

i od 100 osmiumki +9 najlepiej z ampem i hp<wiadomo handy z hp rg>

76886589258054029595.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...