Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Koenigsegg CCX, drop części 4-gwiazdkowych i nitro+moloch

DonSpecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam trzy pytanka:

1. Jestem w posiadaniu CCXa, podkręciłem go do 741 tak żeby w klasie A śmigał,

wygrałem nim już parę wyścigów, lecz zastanawiam się, opłaca się inwestować w niego i robić go na fulla w klasie S,

zostawić go tak jak jest i śmigać nim w klasie A, czy może po prostu go olać bo to syf (hehe, nie wiem jak dla was, ale dla mnie syfem raczej nie jest)...?

2. Gdzie najlepiej dropić części 4-gwiazdkowe (ew. jakim samochodem), a także czy macie jakieś sposoby na losowanie złotych kart?

3. Często można spotkać graczy którzy jednocześnie jadą na molochu+nitro (nawet jak nie ma przeszkód, np. na prostych)

i moim pytaniem jest to, czy jest to jakaś um, cheat czy coś innego (i proszę o wyjaśnienie działania z łaski swojej).

Dziękuję z góry i pozdrawiam.

Opublikowano

1. Zostaw go w klasie A, w niej radzi sobie o wiele lepiej niż w S.

W S trudno będzie ci nim wygrać.

2. Polecam ucieczkę drużynową High Stakes, jest szybka i można tam wygrać dobre części.

Oczywiście zbieraj też regularnie diamenty, od 18 dnia jest szansa na wydropienie części ultra.

3. Może po prostu uruchamiają molocha tak na wszelki wypadek, żeby żaden "cywil" im nie przeszkodził.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, jednakże co do trzeciego nadal pewny nie jestem,

ponieważ widzę za dużo graczy (statystycznie w prawie każdym wyścigu taki sie trafi),

każdemu z nich uruchamia się na taki sam czas i tak samo to wygląda.

Mam jeszcze dwa pytanka, streścił by mi ktoś wth. Autofinisher?

Wiem, jestem lewy w sprawach ogólnych, ale że gram rekreacyjnie i ćwiczę jedynie technikę gry, nie wnikam w te nowinki.

Drugie pytanko, mianowicie czy 1lv ma równe szanse w wyścigu z 60lv, nie patrząc na samochód i technikę jazdy?

Chodzi mi dokładnie o to, czy w Worldzie nie ma czegoś takiego teraz co było kiedyś,

mianowicie że z każdym lv można było dobierać sobie wzmocnienia, np. 10% lepsze pszyśpieszenie,

przez to 1lv dawniej z 50lv nie miał praktycznie szans niestety...

@ Wpadło mi trzecie pytanko, mianowicie mam konta na apex europe (już nie gram) i chicane europe na którym gram.

Czy gdybym:

a) Wyzwał kogoś z MpcRT, to mógłbym ścigać się na chicane, na którym gram, czy tylko na apexie?

b ) Chciał dołączyć do MpcRT, mógłbym korzystać z konta na chicane, czy musiałbym wrócić na konto na apexie?

Thx za info.

@@ Wpadło mi także czwarte pytanie, mianowicie co można robić z kasą,

poza kupowaniem samochodów za igc i kupowaniem pakietów kart po 60k i 100k?

@@@ Jest i również pytanie numer pięć, co polecacie do klasy S ???

Opublikowano

Nie,nie ma takiego czegoś.Możesz na 1 lvl wygrać z 60. Aufinish powoduje że automatycznie kończysz wyścig.Nie znam się dokładnie,ale chyba muisz po włączeniu go wyjść z zawodów.

Opublikowano

2. Teraz za wbicie levela nie dostajemy nic.

Level w Worldzie nie ma już praktycznie żadnego znaczenia.

3. MPC RT działa tylko na APEX EU.

Żeby dołączyć do teamu trzeba mieć konto na Apexie.

4. Możesz też kupować umiejętności do wozów, części do tuningu wizualnego i osiągów, lakier i naklejki.

5. Rozumiem, że chodzi ci o wóz za SB. Za IGC są praktycznie 2 wozy, które da radę stuningować do klasy S, ale nie warto, bo sobie tam nie poradzą.

Ogólnie polecam Lamborghini Aventadora, na kręte trasy polecam Porsche 911 GT3 RS, do dragów najlepsze będzie Pagani Zonda Cinque.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...