Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trochę śmiechu z randoma ;)

lexox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beka dosłownie jak ch**. Uśmiałem się po pachy, aż się spociłem ze śmiechu. (a sorry, tak gorąco, że nie trzeba się śmiać aby się upocić)

Serio, słabe. Do takich trzeba się przyzwyczaić (zaczynają grę,uczęszczają do podstawówki - wcale się nie dziwie :C)

footer_logo.png

Opublikowano

Hahaha. Rozumiem pisać z de*ilem ktory potem i tak najedzie na rodziców, powyzywa, skończą mu sie teksty no ale żeby aż tak? hahahha krowa? Nie wiem jaki nick na skype? Jezu jaka beka. ^^

Opublikowano

Beka,

koleś zachowuje się jak debil, typowy gracz metina, który nie ogarnia owej gry i myśli, że jak postraszy kogoś gmem to będzie boss i lans na dzielni.

Ogółem to rzadki okaz takiego nooba, już coraz to mniej takich jest, 2/3lata temu tacy ludzie to była dosłownie PLAGA.

///Wiek nie gra roli.

Opublikowano

tak jestes z siebie dumny ze najechales z dziecka ktore ma 9 lat? ciekawe jaki ty byles madry w tym wieku brawo ;]

A czy ja go wyzwałem tam jakoś?

Ja z nim normalnie pisałem ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

On nie ma 9 lat -,-

Taki zarypiście nie ogarnięnty random to naprawdę rzadka okazja.

Co do rozmowy mogę powiedzieć że ma 5-7 lat

Bo mój brat ma 8 i gra w metina

Nikogo nie wyzywa nikomu nie ksuje itd
Więc nie może być to 9 latek xD

Ale dobrze że go pocisłeś!

Opublikowano

Hehe, no niezła rozmowa, uśmiechnąłem się :) tak jak już ktoś pisał teraz takich ludzi już jest mało nie to co kiedyś :)

Opublikowano

Nie kuzyn co ma 21 lat

Matko, takiego człeka jak gram jeszcze nie spotkałem. No to co jutro zostajesz bez ekwipunku i z banem, współczuje. Na jakim to serwerze?

Opublikowano

Nie ma sie czym chwalić. Ja już od początku wiedziałem że to jakieś dziecko, a później jeszcze napisał ile ma lat..

Takich to lepiej pouczać, a nie jeszcze bardziej gnębić :x

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...