Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Słuchawek z mikrofonem do 130 zł albo mikrofon + słuchawki w cenie do 130 zł

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam słuchawek, jakieś od telefonu.. Jak takimi mam grać w warrocka, minecrafta, czy inne gówna?

Szkoda mi troche wydać aż tyle kasy, bo za dużo jej nie mam, ale jestem zmuszony. Mikrofon się przyda do rozmów na skype.

Polecacie kupić jakieś dobre w tej cenie słuchawki z mikrofonem, czy oddzielnie?

Zarzuccie linkami, propozycjami, polećcie mi coś! :)

@edit

A i nie piszcie, że w tej cenie są same gówna, bo gdy miałem sennheiser hd 201 to nie narzekałem, dźwięk z nich mi się podobał.

Jeśli chodzi o mikrofon to będę nim gadał tylko na skype/ts, więc nie musi być najlepszy. Ważne, aby nie było szumów i żeby nie było słychać mojego głosu cicho.

Opublikowano

Prosz do wyboru do koloru :D pooglądaj, porównaj i kup

Najlepiej kupić słuchawki z mikrofonem (wg. mnie) chyba że chcesz kupić taki mikrofon "dildo" który będzie ci zasłaniał pół monitora xD ale takie bajery to już droższe są ale za to dobre

PS. Nie kupuj takich poniżej 100zł bo to pewnie jakiś szajs "Made In China" który się zrypie po kilku dniach ale do 130zł też nie kupisz rewelacji :/

:>>

Opublikowano

Prosz do wyboru do koloru :D pooglądaj, porównaj i kup

Najlepiej kupić słuchawki z mikrofonem (wg. mnie) chyba że chcesz kupić taki mikrofon "dildo" który będzie ci zasłaniał pół monitora xD ale takie bajery to już droższe są ale za to dobre

PS. Nie kupuj takich poniżej 100zł bo to pewnie jakiś szajs "Made In China" który się zrypie po kilku dniach ale do 130zł też nie kupisz rewelacji :/

No wybór to mam duży, no ale co z tego jak nie wiem, którę są najlepsze do grania?

Opublikowano

No wybór to mam duży, no ale co z tego jak nie wiem, którę są najlepsze do grania?

Do gier i muzki to myślę że są najlepsze te takie wielkie co zasłaniają ci całe uszy i najlepiej z takim "giętkim" mikrofonem

np.

@edit

To już zależy od ciebie czy wolisz takie wielkie czy małe bo skąd ja mogę wiedzieć jakie lubisz :P

:>>

Opublikowano

Do gier i muzki to myślę że są najlepsze te takie wielkie co zasłaniają ci całe uszy i najlepiej z takim "giętkim" mikrofonem

np.

@edit

To już zależy od ciebie czy wolisz takie wielkie czy małe bo skąd ja mogę wiedzieć jakie lubisz :P

Wole wielkie, bo są wygodniejsze, ale chodzi mi o jakoś dźwięku i o mikrofon

Opublikowano

Jeśli nie jesteś zbyt wymagający, to w każdym sklepie znajdziesz coś do max. 40 zł. Ja dałem ok. 30zł i kupiłem sobie zwykłe słuchawki z mikrofonem + małym panelem do włączanie mikrofonu oraz regulacji głośności, która bardzo mi się przydaje.

Creative HS 330 - jedynym mankamentem jest mikrofon z lewej strony, słuchawki można wydłużać, a mikrofon elastyczny - dowolnie można go ustawić.

Opublikowano

Jeśli nie jesteś zbyt wymagający, to w każdym sklepie znajdziesz coś do max. 40 zł. Ja dałem ok. 30zł i kupiłem sobie zwykłe słuchawki z mikrofonem + małym panelem do włączanie mikrofonu oraz regulacji głośności, która bardzo mi się przydaje.

Creative HS 330 - jedynym mankamentem jest mikrofon z lewej strony, słuchawki można wydłużać, a mikrofon elastyczny - dowolnie można go ustawić.

Wolę jednak wydać więcej kasy i mieć wygodne słuchawki, z których przyjemnie ogląda się filmik, czy gra w fps.

Opublikowano

Dość dobrze się znam jeżeli chodzi o słuchawki do gier, więc polecam

Sennheiser HD 201 + zalman zm-mic1

lub

Creative Słuchawki Sound Blaster Tactic 3D Alpha

Szczerze polecam ten pierwszy zestaw czyli senki + zalman i najlepiej kup ze sklepu procpu.pl

nawet ci linki podesle.

Mikro :

https://procpu.pl/produkt/mikrofon_zalman_zm_mic1,232

Słuchawki :

https://procpu.pl/produkt/hd201,402

Mikro doczepisz do kabla przy sluchawkach.

Mam nadzieje, że pomogłem i licze na "Lubie to"

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Dość dobrze się znam jeżeli chodzi o słuchawki do gier, więc polecam

Sennheiser HD 201 + zalman zm-mic1

lub

Creative Słuchawki Sound Blaster Tactic 3D Alpha

Szczerze polecam ten pierwszy zestaw czyli senki + zalman i najlepiej kup ze sklepu procpu.pl

nawet ci linki podesle.

Mikro :

https://procpu.pl/produkt/mikrofon_zalman_zm_mic1,232

Słuchawki :

https://procpu.pl/produkt/hd201,402

Mikro doczepisz do kabla przy sluchawkach.

Mam nadzieje, że pomogłem i licze na "Lubie to"

Kupię na allegro, dzięki. Poczekam jeszcze na odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...