Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karma mid czy support

xTheWid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako agresywny supp.

Na mida jest do dupy z powodu 2 skilli offensywnych. Wygląda na to, że to champ do late, lecz niestety nie ma dmg. ( 2s cd na q, dmg jest mały. ). Byłaby dobrym miderem, ale niestety w early ma cd po 10 sec, a w late nic nie bije.

Na suppie jest mocna. Shield, bonus ms, jakiś tam snear i trochę dmg

graphic.png

Opublikowano

Karma to Karma. Ona od zawsze nie nadawała się nigdzie.

Jedynie daje radę jako support podczas lane'owania - jakiś tam shield, trochę harassu. Ale i tak jako support w mid game już odstaje. Na mida niby ok, ale po co skoro można wziąć coś lepszego?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej sprawdza się jako support, ponieważ na midzie jest o wiele lepszych i mocniejszych picków. Jako support może wspierać ADC tarczą i rzucać częste CC na przeciwników. Na mida imo się nie opłaca nią iść.

Opublikowano

Jedynie daje radę jako support podczas lane'owania - jakiś tam shield, trochę harassu. Ale i tak jako support w mid game już odstaje. Na mida niby ok, ale po co skoro można wziąć coś lepszego?

czyli średnia na supporcie i midzie, po co ja ja kupowałem xD

Opublikowano

Karma jest super na midzie jak i na supporta jednak bardziej polecam na supporta ma linke i tarcze więc lepszy supp niż mider. Kolega ma Karme i nią elegancko czyści dzisiaj z nim grałem Quinn , Karma cisneliśmy Topa równo ;)

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Koniec, kropka.

Są napewno lepsze supporty od niej, nie ma sensu jej pickować, na mida tymbardziej bo ostro potrafi przegrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...