Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pershing

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas nie grałem w wota ale chciałem wrócić, dziś patrzę że SP zniknął i nie da się go kupić -.- Co się z nim stało i kiedy zostanie dodany do sprzedaży z powrotem?

10sfaxw.png

Opublikowano

Nawet bez tego nerfa przebijały go 8.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dostał "nerfa" w pancerzu i zniknął już na stałe i będzie tak jak Typ-59 / Typ-62 i pewnie będzie tylko w konkursach ;)

A nie miał czasem wrócić w którymś z następnych patchy zmieniony?

Grałem z pershingiem dzisiaj 10 razy i nie widziałem żeby pancerz miał inny...

Opublikowano

Dostał "nerfa" w pancerzu i zniknął już na stałe i będzie tak jak Typ-59 / Typ-62 i pewnie będzie tylko w konkursach ;)

Chyba cie poje... W aktualizacji 8.7 wróci wiec mi tu nie pier... głupstw . Nie wiesz nic to sie nawet nie odzywaj

Opublikowano

Więc w następnej aktualizacji go zobaczymy? Bo miałem do wydania 7k golda i chciałem go kupić ale teraz 8 tier premium nie kupie bo za drogie, ehh

10sfaxw.png

Opublikowano

Wnerwia mnie, to jak ktoś piszę, że nigdy go już nie będzie gówno wiesz, a piszesz

Opublikowano

Wyczytałem gdzieś przypadkowo, że ma go już wgl nie być(nie interesuję się nim, więc nie sprawdzałem wiarygodności, bo dla mnie to i tak kolejny frag, bo sporo os. nie umie nim grać), a wy już takie spiny :)

PS. Jak wy się o takie głupstwo "denerwujecie" to co by to było jakbyście prace stracili...

A nie miał czasem wrócić w którymś z następnych patchy zmieniony?

Grałem z pershingiem dzisiaj 10 razy i nie widziałem żeby pancerz miał inny...

Pancerz na płycie przedniej ma kąt zmienić.

Swoją drogą się cieszcie, bo jutro miejsca w garażu o 50% taniej i przychody/koszty zakupu niektórych czołgów zostały zwiększone/zmniejszone.

http://worldoftanks.eu/pl/news/44/special-operation-bagration/
Opublikowano

a tak mniej więcej możecie określić kiedy będzie kolejna aktualizacja?

Z kart czy z gwiazd? Skąd my mamy wiedzieć skoro dewsi sami nie wiedzą kiedy go wypuszczą.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...