Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Na co wydajecie GC i Dolary

peras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema - piszcie na co wydajecie GC/Dolary. Ja naprzykład wydaje na Bandaże DX, amunicje i dodatki do broni, oraz duże plecaki. Nie wiem czy to dokońca się opłaca, ale jak załaduje sb konto za 20-30 zł raz na miesiąc to akurat starcza.

//gif w sygnie

Opublikowano

Składamy się z kumplami czasem na serwer.

Głównie GC przeznaczamy na rzeczy potrzebne nam "Na już", Czyli Hatchety/Plecaki/Dodatki do broni.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Na serwer mnie jak narazie nie stać - chociaż, jak sprzedam plugin to mogę się z wami dołożyć, o ile będziecie chcieli :} Fajnie mieć taki serwer do zbieraniu lootu.

//gif w sygnie

Opublikowano

A mam takie pytanie - czy da radę usunąć usuniętą postać, bo kolaga miał na niej topowy sprzęt z gc i przypadkiem nacisną delete .... i odruchowo OK.

//gif w sygnie

Opublikowano

Raczej ammo i plecaki :P Hmm mam pytanko przy okazji :P Jak mam konto przez steama to tylko przez niego moge GC doladowac? Bo oplaca sie inaczej bo mam za 20zł z 700GC a za 20zł kolega ma prawie 2k.. I pytanie czy da się inaczej doładować niż przez steama?

Opublikowano

Na pewno nie 2k bo ja przez paysafecard (bez steama), za 20zł mam ok 1k. Dzisiaj sb doladowałem za 30 zł to dostałem z 1600-1700. Bo ja nie kupilem warZ na steama, tylko cd-key i loguje się przez launchera i tak są tańsze GC.

//gif w sygnie

Opublikowano

No sry 25zl dal i ma 1,7k :P ale to itak ponad 1k za 20zł a 700 za 20zł to jest różnica ;f

@Edit

I chodzi mi czy tylko przez steama mogę doładować ;f

Opublikowano

A mam takie pytanie - czy da radę usunąć usuniętą postać, bo kolaga miał na niej topowy sprzęt z gc i przypadkiem nacisną delete .... i odruchowo OK.

Nie. Nie da się przywrócić usuniętej postaci.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No sry 25zl dal i ma 1,7k :P ale to itak ponad 1k za 20zł a 700 za 20zł to jest różnica ;f

@Edit

I chodzi mi czy tylko przez steama mogę doładować ;f

Nie wiem czy możesz sie jakoś zalogować przez zwykły launcher Infestation, bo wtedy jak nacisniesz purscheGC to przenosi cie na strone gdzie masz w ch*j i jeszcze wiecej opcji placenia i tam 2x lepiej wychodzisz niż na steama. Mój kumpel też tak ma ze steamem, dlatego jak ja kupuje GC to sie dorzuca do mnie i kupuje mu sprzęt :} Pogadaj z kolegą może się dogadacie.

//gif w sygnie

Opublikowano

Opłaca sie kupić militarki, duże plecaki, amunicję do snajperek oraz sejfy.

Ja zwykle to kupuje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

GC:

- Ammo,

- Plecaki ew. Pancerz,

- Noktowizja/Lornetka,

- Ulepszenia - tłumik, optyka itd.

Dolary:

- Ammo,

- Bandaże,

- Czasem jedzenie/picie.

Opublikowano

Dolary: Ammo i bandaże,

GC: Dodatki do broni,amunicje,plecaki,ammo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dolary: Bandaże i co vaccine ;d
GC:noktowizory,ammo, PLECAKI(Bardzo trudny do znalezienia loot), I Jakieś dodatki do broni.
Pozdrawiam ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...