Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[5dni] Gamus

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Konto zostało założone do wyjaśnienia bana, Farex pisał mi że mogę założyć jbc.

Od ponad roku jestem jaki jestem. Mam własne zdania, poglądy i nie boje się ich przedstawiać publicznie.
Nie rozumiem tylko tego bana. Cwaniactwo? Proszę mi przedstawić sensowny powód który jest zamieszczony w Regulaminie Globalnym forum. Tak wiem jesteś Administratorem, więc możesz sobie banować kogo chcesz i za co chcesz.

Wracając do dalszej części - Jestem tutaj, aby pomagać i bawić innych swoją głupotą i właśnie w ten sposób odpoczywam po graniu w piłkę, szkole czy innych przyjemnościach, a Ty w ten sposób mnie ograniczasz, ale jak pisałem jest to decyzja Admina.

Może nie lubisz zwierząt tak jak ja, albo nawet mojej osoby, ale to nie powód do tego aby mi dać bana. Regulaminy znam bardzo dobrze i w żaden sposób go nie złamałem, tak więc myślę że ten ban nie jest słuszny. Proszę o opinię Global Moderatorów, jak i reszty Adminów bo sprawa nie jest wyjaśnione i zapewne napiszesz "Ban słuszny" i zamkniesz temat.

Moja opinia, jak i obrona pewnie jest zbędna bo i tak w niczym nie pomoże, ale musiałem to napisać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gamus wysyłał głównie zdjęcia pandy, a to nic złego.

Decyzja z góry, ale ponoć wszyscy są traktowani równo.

Chciałbym jeszcze dodać, ostatnio pisałeś że na forum nie ma równiejszych, a i prawdą jest że bany są nakładane z własnego "widzimisię".

Przytoczę jeszcze jedno zdanie które dzisiaj otrzymałem od pewnego użytkownika forum: "nie chce nic mowic ale cwaniactwem to asik sie popisala ;c"

Swoje napisałem, jak nie ma szansy unbana to proszę zbanować obecne konto GamusUb bo i tak mi się nie przyda już i widzimy się za niecałe 5 dni.

Opublikowano

Przegapiłem kawałek dobrego kabaretu. Wybacz, że tak późno odkryłem Twoje posty tutaj. Ban zostaje. W sumie lada moment minie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...