Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki egzaminu, podliczanie !

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielką prośbę obliczył by mi ktoś ile mam pkt do rekrutacji, czyli tam trzeba to * 0,2 tutaj moje wyniki, wiem zaje**** :D

egzamin gimnazjalny z zakresu języka polskiego 31%

egzamin gimnazjalny z zakresu przedmiotów przyrodniczych 43%

egzamin gimnazjalny z zakresu historii i wos 52%

egzamin gimnazjalny z zakresu matematyki 38%

egzamin gimnazjalny z języka angielskiego podstawowy 28%

mozliwe ze to jest

Wyniki egzaminu gimnazjalnego: 38.4

? bo nie wiem czy dobrze to liczy

Opublikowano

Technikum informatyczne, łącznie mam

Twoja liczba punktów: 68.4

egzamin gimnazjalny z zakresu matematyki 38%

0 logczinego myslenia TECHNIKUM INFORMATYCZNE MOWI BYE

Opublikowano

Dodam jeszcze coś od siebie. Nie rozumiem takich osób jak ty. Ja przez 2 klasy gimnazjum miałem śr: 3,53 oraz 3,75

Na koniec 3 klasy 5,28. Powinieneś był się uczyć przez ten rok, testy nie były aż takie trudne. Uzbierało się u mnie 91 pkt. Do tego, chciałem iść na profil chem-biol-fiz to przygotowywałem się do sprawdzianów i starałem o dobrą ocenę. Premia za wolontariat + 5, czerwony pasek + 10 pkt + premia za konkursy + 10 pkt. Uzbierało się trochę tych pkt. 5 z polaka, 5 z chemii, 6 z biologii i 6 z anglika.

170 pkt razem. Pisząc to uświadamiam tobie, że 3 klasa gimnazjum decyduje w 90% o dalszym życiu, pracy itd. Z moją ilość pkt wszędzie mnie przyjmą.

Co jak co, ale lepiej mieć w dupie kolegów, jeżeli są prawdziwi to zrozumieją, jeżeli nie to w liceum / technikum znajdziesz nowych. Kolega nie będzie za ciebie zarabiał, kiedyś się wypnie, znajdzie dziewczyne, a ty będziesz siedział w domu przed kompem. Lecz jak ogarniesz to da się też uczyć i iść na piwo z kumplami.

pjona

graphic.png

Opublikowano

Dodam jeszcze coś od siebie. Nie rozumiem takich osób jak ty. Ja przez 2 klasy gimnazjum miałem śr: 3,53 oraz 3,75

Na koniec 3 klasy 5,28. Powinieneś był się uczyć przez ten rok, testy nie były aż takie trudne. Uzbierało się u mnie 91 pkt. Do tego, chciałem iść na profil chem-biol-fiz to przygotowywałem się do sprawdzianów i starałem o dobrą ocenę. Premia za wolontariat + 5, czerwony pasek + 10 pkt + premia za konkursy + 10 pkt. Uzbierało się trochę tych pkt. 5 z polaka, 5 z chemii, 6 z biologii i 6 z anglika.

170 pkt razem. Pisząc to uświadamiam tobie, że 3 klasa gimnazjum decyduje w 90% o dalszym życiu, pracy itd. Z moją ilość pkt wszędzie mnie przyjmą.

Co jak co, ale lepiej mieć w dupie kolegów, jeżeli są prawdziwi to zrozumieją, jeżeli nie to w liceum / technikum znajdziesz nowych. Kolega nie będzie za ciebie zarabiał, kiedyś się wypnie, znajdzie dziewczyne, a ty będziesz siedział w domu przed kompem. Lecz jak ogarniesz to da się też uczyć i iść na piwo z kumplami.

pjona

Można też nie robić nic przez cały rok i miec 150 pkt do szkoly jak ja :D i pojśc do technikum ja akurat mam szczescie i w miescie mam technikum najlepsze w polsce

Opublikowano

wiecie co, nie ma porównania różnych gimbaz, bo w jednej szkole, żeby mieć 6 z jakiegoś przedmiotu, to wystarczy tylko na jakieś kółko chodzić, a u mnie np żeby mieć 6 z czegokolwiek musisz mieć jakieś wysokie miejsce w konkursie przedmiotowym, np laureata.

Wy ciągle mierzycie ludzi swoją miarą, a nie wiecie jakie są realia gdzie indziej-.-

Założę się, że nie jeden z mojej szkoły co ma średnią poniżej 4 wie więcej od was, co macie ponad 5.3, więc to też takie wasze pieprzenie -.-

Ja będę miał koło 155pkt rekrutacyjnych, a to że w wiadomościach powiedzieli, że ponad połowa nie miała 50% z MATMY to już dla mnie kompletna żenada...

Egzamin był najbanalniejszy z kilku ostatnich lat i nwm jak można go tak słabo napisać (rozumiem tam historia, czy coś, bo tego nie jest się w stanie w 100% nauczyć).

Zaraz będziecie spamić, że niby skąd wiem, że u mnie jest taki poziom?

Hmm, no nwm ale zaliczenia matury na 40% wzwyż w 2 klasie gimbazy o czymś świadczy chyba.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dokładnie ja na gimbaze miałem wyjebane, na lajcie sie dostane do technikum informatyczne matme tez ogarniam tylko nie powtórzyłem tego co było mi potrzebne, tyle i nie ogarniam idiotów którzy mają po 150 pk + bo oni mają zmarnowane cały zycie, tylko nauka i nauka ja dziękuje za takie coś :)

Opublikowano

Właśnie, że nie tylko nauka i nauka. Po prostu po każdej lekcji powtarzają sobie to co było na lekcji i słuchają oczywiście lekcji. Powtórzy tak codziennie i sprawdzian pisze na 5. Życie prywatne taka osoba też ma, uwierz mi.

Opublikowano

Poza tym w gimbazjum nie ma nauki tylko pierdolenie,a w technikum jest nauka od podstaw i powtórki.

chyba u ciebie, u mnie z maty np. nic nie powtarzamy tylko lecimy dalej z założenia, że wszyscy uczniowie powinni umieć materiał z gimnazjum, tak jest w podstawie programowej. Więc jak jesteś chujowy z matmy to bedziesz miał lekki zapierdol, chociaż to głównie od szkoły do której pójdziesz zależy

Opublikowano

Hmm, no nwm ale zaliczenia matury na 40% wzwyż w 2 klasie gimbazy o czymś świadczy chyba.

Powiedz mi dziecko drogie, jak Ty możesz porównywać egzamin gimnazjalny do matury?

Nie wiem czy wiesz ale podobne egzaminy rozwiązują już małpy w USA. ^^

Opublikowano

Dokładnie ja na gimbaze miałem wyjebane, na lajcie sie dostane do technikum informatyczne matme tez ogarniam tylko nie powtórzyłem tego co było mi potrzebne, tyle i nie ogarniam idiotów którzy mają po 150 pk + bo oni mają zmarnowane cały zycie, tylko nauka i nauka ja dziękuje za takie coś :)

a potem płaku płaku nie dostałem sie do technikum co robic jak zyc, jaką zawodowke polecacie, to nic ze nie chce mi sie uczyc i bede zarabial minimalną krajową

pamiętam że kiedyś tez miałem wyjebane na gimbaze, pierwsze 2 lata średnia 3,2, a potem jak sie wzialem za siebie to i 5,4 w trzecim roku

a teraz koncze liceum i wyjezdzam na bardzo dobre studia medyczne zagranicą

nie bedziesz zarabial nawet 1/10 tego co ja, śmieciu. I kto tu ma zmarnowane życie? bo kilka lat strace na nauke a nie socjalizacje z fałszywymi znajomymi?

Opublikowano

Punktów masz: 38,4 + dolicz sobie punkty z ocen wymaganych w danej szkole + konkursy itp,

celujący - 20
bardzo dobry - 18
dobry - 15
dostateczny - 10
dopuszczający - 2
Tak Ci się liczą punkty za poszczególne oceny.
Opublikowano

Punktów masz: 38,4 + dolicz sobie punkty z ocen wymaganych w danej szkole + konkursy itp,

celujący - 20
bardzo dobry - 18
dobry - 15
dostateczny - 10
dopuszczający - 2

Tak Ci się liczą punkty za poszczególne oceny.

Nie? za dop nie masz ani 1 pkt

Powiedz mi dziecko drogie, jak Ty możesz porównywać egzamin gimnazjalny do matury?

Nie wiem czy wiesz ale podobne egzaminy rozwiązują już małpy w USA. ^^

Nie porównuje egzaminu gimbazjalnego do matury, tylko piszę, że każdy debil co potrafi czytać może zdać maturę z palcem w tyłku.

436951440626370320491.png

Opublikowano

rok temu mial 69 albo 89 pkt i jakos bez problemowo moglem pojsc na wybrany przez mnie kierunek to nie zalezy od tego bo na poczatku kazdy sklada papiery a pozniej zastanawia sie gdzie lepije pojsc i zwalniaj sie miejsc wiec nie plakac i zobaczycie ze sie dostanie gdzie bedzie chcial

Opublikowano

Liczba punktów dla każdego punktowanego przedmiotu

celujący- 18pkt

bardzo dobry-15pkt

dobry-12pkt

dostateczny-9pkt

dopusczający-6 pkt

79/100 na luzie ale matme zawaliłem bo tylko 79 ;f

Qardius.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...