Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skype android telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie Play jest. Wpisz w szukajce Skype i jest :) Ja miałem standardowo na telefonie.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

ja pierdole, wchodzisz w google play i sciagasz. Z tego co wiem z telefonu tych plikow wyciagnac nie mozna...

Z tego co wiem to jestes idiota na chuj sie wypowiadasz? Jak masz zroottowany telefon to wszystko mozna

@Top powiedz czemu nie mozesz sciagnac ze sklepu play

Opublikowano

Z tego co wiem to jestes idiota na chuj sie wypowiadasz? Jak masz zroottowany telefon to wszystko mozna

@Top powiedz czemu nie mozesz sciagnac ze sklepu play

Bo nie ma takiego czegos jak button download ;x

Opublikowano

Bo nie ma takiego czegos jak button download ;x

Twoja wersja androidu/ twoj model telefonu nie obsluguje skype, albo porpstu jest oznaczona jako nieubslugiwana a po wgraniu recznie moze działac

Opublikowano

Jak znajdziesz aplikację i klikniesz w nią, to zrób screena (ta strona gdzie są komentarze, opis appki itp.) wiem że u mnie przyciska się w tej samej chwili przycisk home + przycisk blokowania enkranu / włączania telefonu. I zarzuć tutaj. Albo przez komputer zaloguj się i na telefon pobierz jak @UP napisał

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Idioci skype pobrac nie umieja, ja pierdole co sie dzieje z tym swiatem i z tym taboretem to sobie uwazaj prostaku jebany

Eberron

idiota to wlasnie usunal swoje pliki i nie wie jak je przywrocic dysmozg jebany hahaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...