Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam :)
Dziś zaprezentuję wam backup'y do gry GTA San Andreas!
-Coll
Download:
-Data
Download:
-Generic
Download:
-Grass
Download:
-Main.scm
Download:
-Effects
Download:
-Fronten
Download:
-Hud.txd
Download:
-Particle.txd
Download:
-Pcbtnst.txd
Download:
-Player.img
Download:
-Script
Download:
-TXD
Download:
-Gta3.img
Download:

Skan:

mpcforums_nxwaepn.png

To chyba tyle.
Nad poradnikiem pracowałem dość długo, bo wliczając całość ok. 1-2 godziny...Dziękuję użytkownikowi,który pomógł mi przy pracy nad tym tematem.Teraz czas na informacje: Jeżeli jesteś włascicielem ,ów serwisu do którego link został zamieszczony w temacie jako forma download'u napisz na PW, podając oczywiście odpowiednie dowody - w celu usunięcia linku do danego serwisu. Jeżeli chodzi o użytkowników to jeżeli link wygasł,proszę kierować wiadomości również na Prywatną Wiadomość DODAJĄC link do tematu oraz link który wygasł.Wracając do wcześniejszej linijki to w nazwie tematu ma być zawarta nazwa tego poradnika(całość).Proszę mnie poinformawać,oczwywiście drogą PW - gdy wygaśnie obrazek ze skanem.
Autor: tematu QuarK
Data tworzenia: 2013-06-21
Nazwa gry: GTA SA
Typ: Backup
Opublikowano

Już widzę, że sam nie uploadowałeś :D

A gdzieś napisałem ,że samemu wrzucałem?Jeżeli dany link wygaśnie to dam nowy albo po prostu samemu wrzucę i dodatkowo to oznaczę :)

Myślę ,że fakt ,iż nie wrzucałem samemu nie pogorszy ,aż tak tematu :rolleyes:

Opublikowano

No wiesz ale dałeś, że ty jesteś autorem a Uploady nie są twoje. To jest podczepianie pod czyjąś prace nie wiem czy wiesz :P

Wiem, ale napisałem przecież ,że jestem autorem TEMATU i ,że osoba która wrzucała/dana strona gdy napiszą na PW i dadzą odpowiednie dowody mogę usunąć link ^_^

Dodam też ,że linków do własnie TYCH download'ów jest dość dużo w internecie :mellow: A teraz dobra,dobra koniec tych pogaduszek :) Jeżeli masz jakąś sprawę etc. napisz mi na PW oraz odpowiedz na moje pytanie, które tam zadałem ;)

Opublikowano

2h sie napracowałes?

A na gta.net są wszystkie te foldery i jest link koło linku ;/ +dodanie tekstu z 30min ;) to jest 45min roboty.

Teraz prosiłbym o skany. Jeżeli nie da sie online to zdjęcie z antywirusa :)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

2h sie napracowałes?

A na gta.net są wszystkie te foldery i jest link koło linku ;/ +dodanie tekstu z 30min ;) to jest 45min roboty.

Teraz prosiłbym o skany. Jeżeli nie da sie online to zdjęcie z antywirusa :)

Skany są od początku :) Na dole tekstu jest SS ze skanu ^_^ Oczywiście dałem w spoiler'ze :mellow:

Opublikowano

Skany są od początku :) Na dole tekstu jest SS ze skanu ^_^ Oczywiście dałem w spoiler'ze :mellow:

No tak mój błąd. Przepraszam ;)

Dodaję do spisu

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wykrywa zagrozenie :(

Który plik? ;) Może zdołamy coś zrobić, ale u mnie jak i u kolegi (Avast i AVG) nie wykryło wirusa.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To jest całe Gta:Sa ? Bo szukam już od tygodnia Gta:Sa do ściągnięcia o wadze 700mb i nigdzie nie ma :C

Nie, na mpc nie znajdziesz.

MPC nie wspiera piractwa.

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki... bo kolega mi "ukradł" tą grę to bynajmniej mogę skądś pobrać :) +

Nie, nie możesz. Z tych plików nie złożysz całej gry. ;)

• 4 lata później...
  • Rayzer. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...