Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak szybko zarobić

misiakosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mnóstwo możliwości, trzeba umieć myśleć...

JodaMinecraft kręcił poradnik o zarabianiu przez adfly itp.

Jak mieszkasz na wsi możesz gdzieś w polu pracować itd.

Ważne jest też to, ile masz lat.

Opublikowano

Zbieraj truskawki, czereśnie, wiśnie. Ogółem takie prace sezonowe. Dobrze płacą, dzisiaj byłem i zarobiłem 60zł na truskawkach

skpUo.png

Admin Cienia
Opublikowano

mieszkam na wsi i potrzebuje troszke zarobic.

co proponujecie??

Popytaj sie sąsiadów czy siana nie trzeba skosić, ew pozmywać naczynia, najszybciej można na pracy fizycznej dorobić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na wsi, koszenie trawy, jesli Twoi rodzice posiadala traktor i plug to mozesz pola orac za paliwo + kasa. Jesli w Twojej wsi jest ktos kto na wieksza skale sieje owoce / warzywa to na zbiory. Ja mieszkam w miescie i jutro ide zalatwic sobie truskawki za 8 zl za godzine :D bede robil od 6 do 12. Na 2 miesiac zeby gdzies wyjechac z kumplami sobie zarobie :D

Opublikowano

Zaczyna się okres żniw a na wsi to masz dużo gospodarstw :) Także zapytać czy czasem coś nie pomóc :) Lub też zaczynają rwać wiśnie 1zł/kg ;d

Opublikowano

Popytaj sie sąsiadów czy siana nie trzeba skosić, ew pozmywać naczynia, najszybciej można na pracy fizycznej dorobić.

Widać ześ z miasta, bo siana się nie kosi :D

Top: spytaj jakiegoś budowlańca czy nie potrzebuje pomocnika

#DOWN: Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Szczerze to siedź spokojnie na dupie i się ucz. Oczywiście są sposoby, ale nie dość że zniszczysz na tym oczy to jeszcze więcej zapłacisz na prąd ;x Ulotki z tego co wiem od 16 r. życia, a nieletnim pracować normalnie nie ma prawa. Naucz się czegoś pożytecznego, a potem możesz być na prawdę zadowolony np. tworzenie stron www, video na YT...

Opublikowano
jutro ide zalatwic sobie truskawki za 8 zl za godzine

Jak truskawki po niecałe 6 zł na skupie, a więc co ty pieprzysz? ;o Jaki pracodawca będzie Ci jeszcze dopłacał :D

Proponuję zbiory owoców, lub jak masz sprzęt to coś w polu.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...