Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o Pomoc.

MagicKris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Prosze Was o pomoc,jak zarobic szybka kase,jestem zainteresowany kupnem czolgu premium 5 tieru,zeby szybciej nim zarabiac.

Jaki polecacie i czy jest to wgl oplacalne,albo jakis inny sposob jak zarobic kase?

Opublikowano

Magic lepiej żadnego nie kupuj a w szczególności brytola V premium. Lepiej jedź na KV-1, T1 HT, Church I lub bdr podobne zarobki a niekiedy lepsze, przy nich masz większą penetrację aniżeli na V prem. czołgach.

Sig.png

Opublikowano

Lepsza penetacja kosztem MM. Ale to szczegół. Ale zauważcie, że czołgi premium T5 dostaly w tym update ok. 30% buffa do zarobków. Info z FTR. Ale jak chcesz premke, to poczekaj na promocje i kup Pz IV S.

Opublikowano

A wiadomo na oko kiedy ta promocja bedzie?i gdzie mam to kupic?jestem nowy tak jak juz wspomnialem wiec bede wdzieczny za info.

kupujesz w wocie, tylko musisz mieć golda. na promocje trzeba czekać

Opublikowano

@2UP

Skoro nawet nie wiedz gdzie kupić czołg premium to może narazie się nimi nie interesuj, tylko się naucz grać, bo potem na randomach/kompaniach (przypuszczam, ze klanu nie masz) będziesz wielką stratę wywoływać, co prawda to tylko 5 czy tam 6 tier, ale zawsze. Najpierw zagraj trochę, żeby dojść do powiedzmy 2x5 tier i dopiero potem się bierz za jakieś prem tanki do 5 T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...