Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmą mnie do technikum za słabe oceny i słabe wyniki z egzaminów ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja średnia to 3,06. Moje oceny to same tróje, dwie piątki ( WF i Plastyka ) i dwie czwórki ( Religia i coś tam jeszcze ) i mam 6 dwój na koniec, mam słabe wyniki z egzaminów, jak wszystkie punkty, z wszystkich egzaminów policzyłem wyszło mi razem 64, nie wiem czy dobrze obliczyłem, dodałem punkty z każdego egzaminu do siebie... Jestem teraz ciekaw czy przyjmą mnie do technikum, jestem na siebie zły za te egzaminy :/ jak myślicie, przyjmą mnie do technikum ? Wybrałem technik pojazdów samochodowych, technik elektryk, technik mechatronik i technik informatyk.

Opublikowano

zależy od miasta, ilości szkół, ilości osób składających podanie na dany kierunek itp. itd.
punkty mają mało do gadania jeżeli niema kandydatów (wtedy nie powstaje kierunek, a szkoła nie dostaje kasy)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@4up co ty pierdolisz ?

bierze się się wszystkie % dodaje i liczy średnią i masz punkty, potem dodajesz za punktowane + dodatkowe i masz swoje punkty

Opublikowano

@4up co ty pierdolisz ?

bierze się się wszystkie % dodaje i liczy średnią i masz punkty, potem dodajesz za punktowane + dodatkowe i masz swoje punkty

Bierzesz procentowy wynik każdego z pięciu egzaminów i mnożysz go razy 0.2. Wtedy wychodzą ci punkty rekrutacyjne.

Odsyłam do źródła.

http://egzaminy.edu.pl/kalkulator-punktow.html

rydah for life

Opublikowano

Możesz mieć słabe oceny ale wezmą Cie jeśli nie będzie zbyt dużo chętnych na dany kierunek.

Opublikowano

Nie jestem taki pewien, w technik pojazdów samochodowych jest miejsc 56 liczba chętnych ogółem 180 a chętnych z 1 preferencji 96 xD i podobnie w pozostałych wyborach, ale w pozostałych różnica jest taka, że miejsc jest 28 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...