Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Oryginalny mob_drop_item - Korea 2007

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha ? i po co to komu ? przecież możesz ustawic sam drop a ten drop niczym się nie różni od dropu na pliakch serwerowych.... Chyba tam jeszcze ulepszacze na syrka itd nie dropily ogólnie nie polecam tego dawac na serwer bo może sie pojawic Connection Refused + trzba miec pliki raina zeby to dzialalo juz na jerry i taki_niesmialy nie pojdzie

Opublikowano

Mam na dysku pierwsze pliki, które były udostępnione na mpc. Mam je rozpakować i wrzucać po jednym pliku robiąc nowy temat? Żałosne. Wyjaśnij nam, co w nim jest tak unikatowego, że zasługuje na wrzucenie jako pojedynczy plik?

umarł

Opublikowano

Mam na dysku pierwsze pliki, które były udostępnione na mpc. Mam je rozpakować i wrzucać po jednym pliku robiąc nowy temat? Żałosne. Wyjaśnij nam, co w nim jest tak unikatowego, że zasługuje na wrzucenie jako pojedynczy plik?

Zbicie procentów? :P

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

A czy to nie jest aby mob_drop_item.txt z plików raina? (ten drugi z old w nazwie)

antywarn.

dziękuję, przyda mi się na pewno, tylko czy możesz mniej więcej przedstawić jak wygląda ten drop w grze?

Opublikowano

A czy to nie jest aby mob_drop_item.txt z plików raina? (ten drugi z old w nazwie)

antywarn.

dziękuję, przyda mi się na pewno, tylko czy możesz mniej więcej przedstawić jak wygląda ten drop w grze?

Nie to nie ten z raina. Drop możesz sobie zobaczyć przecież, trochę różni się ten mob_drop, w sumie to mam plan co z nim zrobić.

Opublikowano

Może dasz coś od siebie, a nie tylko latasz po tym epvp i kopiujesz? (Nie wliczając questów oczywiście)

teodor. a tak jakos nie wiem .

Opublikowano

Może dasz coś od siebie, a nie tylko latasz po tym epvp i kopiujesz? (Nie wliczając questów oczywiście)

Krzywy, co Ty taki spokojny? xD

@Topic

Wypierdalaj z tym guwnem.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Przecież takie samo jest w plikach raina, no bez przesady. Nazwy itemów są jeszcze krzakami tak zwanymi. Szkoda słów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...