Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam prośbę o pomoc w ustawieniu rsro bota a mianowicie za zadne skarby swiata nie moge ustawic bo nie mam pojecia jak żeby bocik sam wracał na spota i robil sobie repota ustawilem ile czego ma kupowac co ma sprzedawac no ale gdy teleportuje sie do miasta bot stoi jak slup i wogole sie nie rusza nie idzie nic sprzedawac ani kupować wiec jesli ktos umie to zrobic i gra na rosyjskim silku prosil bym o pomoc oczywiscie za pomoc poleci 5* pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zeby bot ci zaczal latac po miescie i kupywal poty nacisnij poprostu start bot w miescie.Aby latal ci na spota potrzebny jest skrypt ktory mozesz sam zrobic.Jest to proste.Skrypt rozpoczyna sie od stable(stajnia) naciskasz w tym miejscu record i opcje auto add moves script movement type(ta opcja daja to, ze automatycznie dodaje kordy tam gdzie klikniesz ) gdy dojdziesz na spota nacisnij stop i save script.Gdy zapiszesz ten skrypt naciskasz na load new train script i podajesz sciazke do wczesniej zapisanego skryptu.To cala filozofia:) Powinno dzialac.Jesli masz problemy zapraszam na PM albo tu pisz;p

Opublikowano

Pontius dzieki za wytłumaczenie dzialania ibota ale nie o niego mi chodzilo tylko o tego bota podobnego do isrobota może nie idzie w nim tego ustawić więc spróbuje pobawić się z ibotem ale jak by ktos wiedzial jak to ustawia sie w tym drugim to prosze o pomoc bo on jest z lekka lepszy od ibota bo idzie ustawiac co ma zbierac (dokladnie) a w ibocie z tym ciezko :)

Opublikowano

Zeby nie zakladac nowego tematu..

Nigdy nie robilem Clientless'a i nie wiem jak to ustawic w RuSRO z powodu znaczkow.. mianowicie:

[LOGIN1]

Account=no to wiadomo

Password=no to wiadomo

ServName='co tutaj wpisac?'

CharName=tutaj rozumiem ten sam nick co wymyslilem sobie jakimis ruskimi literkami?

AutoLoop=Yes

Dluser=czy to trzeba wypelniac?

Dlpasswd=czy to trzeba wypelniac?

ReloginDelay=30000 <- ile wypadaloby ustawic?

Chcialbym dodac ze literki wygladaja inaczej w grze niz jezyk rosyjski u mnie w systemie.. jakby ktos mogl pomoc bylbym wdzieczny:)

aha nazwa serwera to: " Aldir " ale mowia na to " Behape " i trzeba tam wpisac to ' Aldir ' ale z tymi znaczkami? Moglby ktos podac szablon jak to sie robi?:)