Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi przez BoL'a

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem, że gdy używam BoLa (w darmowej wersji) gra jest praktycznie niemożliwa. Mam fpsów 60 jak zawsze i ping około 30 jednak bol powoduje i tak pewnego rodzaju ścinanie ekranu. Nie ważne jakie odpalę skrypty, ponieważ nawet sam zoomhack to powoduje. BoLa mam w najnowszej wersji. Zmniejszenie detali nic nie daje i tak jest 60 fpsow (jakas blokada monitora czy cos ^^)

a klatkuje i tak. Co może być tego przyczyną?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale tez zawsze miałem ok. 60fpsó, dziś nawet 7 sie pokazało, wtf. Moze to wina ciepła, i komp przechodzi i tryb oszczednosci nie wiem.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

@up

Nie zrozumiałeś problemu. Nie spada mi ilość fpsów. Zawsze mam 60 (właczone V-sync) ale i tak mi się zacina przez włączonego bola. Chłodzenie mam dobre ~40'c jak włącze i wyłączę lola (już bez bola) gra chodzi bardzo dobrze.

Opublikowano

Jeszcze jak można się zapytać - sterowniki do karty graficznej są aktualne?

Spróboj uruchomić LoL'a w innym trybie zgodności, oraz BoL'a. Przenieś BoL'a na inny dysk (do innego dysku, tam gdzie nie znajduje się LoL).

8372383248.png
Opublikowano

hahahah @up Doobrze!

Ogarnij czlowieku sprzęt i zamiast uzywać Bola trola dupola zrób pente w Lolu uczciwie zachciało się durnią instalować skrypty

oynk.png

Opublikowano

@up

Zraportowany

@2x up

Jak sam grasz na tosterze to się nie wypowiadaj.. Zawsze mam 60fpsów (v-sync) na maks detalach i fullhd. Jak zmniejsze na najniższe detale i rozdzielczość (nadal 60fpsów, bo vsync) to wtedy lol nie ciągnie tak dużo pamięci i procesora (gówniania gra na procesor) to BoL powinien działać -,-

Zresztą moja specyfikacja:

Procesor: AMD Athlon II X4 620 4x 2,61 (oc do 3.11Ghz)

Ram: 4gb Kingston ddr3 1333mhz

Zasilacz: Ocz Sthelathxstream 2

Karta graficzna: Saphire Radeon HD7770 Vapor-x

Zresztą ludzie to jest forum o hackach / botach to co was obchodzi co mam zamiar używać ? Tak naprawdę głównie chodzi mi o zoomhacka, bo gra na górze jest praktycznie nie możliwa. Jest to niesprawiedliwe więc czemu się przypieprzacie? Nie mam zamiaru jechać na skryptach ryze / katarina. Myślisz że nie miałem penty? Jestem przeciętnym graczem i bez chamskich wypowiedzi proszę ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...