Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Instalacja WoW: Wotlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio napisałem post o tym, że ściągnąłem WoW'a z utorrent i nie chce odpalić, no ale nikt nie odpisywał to dałem sobie spokój i zacząłem ściągać pliki, które zalecał sunwell.pl, no to tak ściągnąłem Wotlk, oraz patche 3.x.x-3.2.0 ,3.2.0-3.3.0, 3.3.0-3.3.5a. No to dobrze wszystko się ściągnęło to teraz tylko zainstalować... i tu mam problem, po ściągnięciu wotlk, wypakowałem wszystkie pliki do tego samego folderu, ( było tam Installer Tome .mpq.part, part 2 , 3, 4, 5 , installer,exe, movies.mpq.part , installer,mfil, oraz productdefs.xml ) dobrze więc , odpalam installer, no i włącza się no i mam kilka opcji : play, readme, manual, support i exit, oraz uninstal... i na tym właśnie polega mój problem, ponieważ nawet nie instalowałem gry, jak klikne play to nic się nie stanie ( po kliknięciu panel wyboru opcji na chwilę znika ,a potem pojawia się to co było ) oraz na uninstal , też się nic nie dzieje :/ zpatchowac gry też nie mam jak bo do patchowania potrzebny jest pewien plik :/ Jeżeli ktoś miał podobny problem , lub wie jak go rozwiązać, to proszę o pomoc, ponieważ chcę już sobię pograć w WoW'a, a i czy może to być wina np. braku jakiegoś pliku , typu directx itp...

Opublikowano

Możliwe, że kiedyś grając usunąłeś wowa poprzez zaznacz i Delete i dlatego masz ten problem spróbuj pobrać już zainstalowaną grę jeśli to nie będzie działać sformatuj partycje na której miałeś ostatnio zainstalowanego wowa

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Ech takie rozwiązanie już dawno miałem, lecz trzeba chyba ściągać wszystko od nowa :/ no ale się zobaczy, jak na razie instaluje

@Edit

O jezu nie działa T.T , ściąga się ( WoW, lub Wotlk ) a potem tak jak wyżej opisany błąd, czyli jest tylko play , readme itp... i klikając na to się nie włącza ...

Opublikowano

Ech takie rozwiązanie już dawno miałem, lecz trzeba chyba ściągać wszystko od nowa :/ no ale się zobaczy, jak na razie instaluje

@Edit

O jezu nie działa T.T , ściąga się ( WoW, lub Wotlk ) a potem tak jak wyżej opisany błąd, czyli jest tylko play , readme itp... i klikając na to się nie włącza ...

przeszukaj rejestr. prawdopodobnie zostały Ci informacje o WoW'ie w rejestrze .

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...