Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Radyjko w minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Czy jeśli ktoś zna jakiś plugin lub coś co pomoże mi wgrać jakiekolwiek radio lub muzykę na mój serwer niech powie co mam zrobić. Dziękuje i pozdrawiam, kozka7233

Opublikowano

Nie słyszałem o takim pluginie, jednak wiem iż jest to możliwe. To chyba mod, albo autorski plugin. Zleć komuś wykonanie tego, na MPC jest pełno takich ludzi, którzy z przyjemnością ci pomogą :)

Ale rada ode mnie, takie dodatki typu radio jak są nie obowiązkowe to nie wypalą, bo mało kto tego slucha, a jak obowiązkowe, to gracze mogą się wkurzyć :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jest coś takiego, miałem to ale laguje serwer strasznie.

Tylko ludzie z dobrym łączem mogli by grać.

Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale jak wpiszesz w google to powinno ci wyszukać, ja tak własnie znalazłem.

Nie dość, że ciężko to podłączyć to laguje serwer ;/ Nie polecam.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim ;) Wgrałem 1 a potem 2 plugin, obydwoje działały dobrze ale nie za bardzo mi się podobają ;(
ALE wszyscy pomogli jak mogli xD. Liczą sie chęci :D Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam, kozak7233

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...