Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak tam teraz z kha'zixem

Shress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście że tak lecz po tym patchu zostało to lekko ustabilizowane i można mieć lekki dylemat w związku z ewolucją itd

mimo to polecam maxować W oraz to ewoluować

jeżeli natomiast chcesz rozwalać w starciach 1vs1 na Sr to polecam max Q i ewo Q

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Wczoraj na rankedzie troszkę się obawiałem czy go wziąć, bo nie widziałem jak to z tym nerfem było.

Robiłem go tak jak wcześniej, maksowałem W, ewo. W, potem maks Q, ewo E i na końcu ewo. Q.

Generalnie grałem przeciwko akali i na 10 lvlu spadała na W, 2 hity i Q. :)

Grę skończyłem z wynikiem 15/0, więc jest ok.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Raz gralem tak, ze ewoluowalem pierw Q, potem W i na zmiane. O wiele lepszy rezultat wyszedl z pierwszym W. Ze wzgledu chociazby na farme. W>E>Q

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Tak jak przed patchem W>Q>E MAX i W>E>Q Ewo, R się teraz nie opłaca ze względu na to że W nie nakłada pasywki choć na enemyteam nastawiony na 1shot można. Na topie zamiast Q można maxować Q dla lepszych trade - lecz zależy na kogo gramy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

@up Zamiast Q maxujemy Q taaaak?

Ja tam 1 biorę W, na 2 lvlu Q i na 3 E, maxuję Q i ewoluuje ję, ewoluuję potem E dla doskoku a maxuję W i potem ewo R i jest OP <3

W 1v1 nikt nie ma szans, a farma łatwa, wbijasz z E puszczasz W w miniona i masz całą falę ;P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...