Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GladoR prosze pomóżcie.

SlonkOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam taki problem jak odpalam GladoR Autopatcher to wyskakuje mi (Incorrect program name!). Jak nacisne OK , to wyskoczy mi po 3/4sek Błąd ((Auto Patcher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of semothing, the information you were working on might be lost. Please tell Microsoft about this problem.We hace created an error raport than you can send to help us inprove Auto Patcher. We will treat this report as confidential and anonymous.

Bardzo prosze o pomoc. A i nie pisać , że anty wirus bo go nie bo go nie mam. Teraz mam ;D . Ale przed blędem nie było.

Opublikowano

Moze jakies zmiany zaszly na serwerze, lub tez wymagania. Sprobuj zainstalowac jeszcze raz metka.

Nic nie zadziałało

włącz jako administrator

Jak jako administrator ?

Opublikowano

Kliknij na ikone gry prawym przyciskiem myszy i kliknij 'uruchom jako administrator'.

Spróbuj też zainstalować Micrososft Visual C++ oraz NETFramework.

Opublikowano

Kliknij na ikone gry prawym przyciskiem myszy i kliknij 'uruchom jako administrator'.

Spróbuj też zainstalować Micrososft Visual C++ oraz NETFramework.

Micrososft Visual pomógł dzięki ;)). Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...