Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dobry telefon do gier z androidem do 380zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Szukam dobrego telefonu do gier z androidem do 380zł

może być używany

i żeby był w miarę aparat

nie chodzi mi o jakieś pro strzelanki 3d tylko o zwykle

zpot.png

Opublikowano

No i tu cię zaskoczę. Za 380 fona to se pograsz w fruit ninja czy angry birds. Ace 2 używany będzie naj propozycja.

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj przy okazji.

Ile teraz kosztuje neo v ?

Poniżej 300 zł na allegro kupisz.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A ja cię zaskoczę! Xperia Play jest najlepszym rozwiązaniem.

Nie, bo jest droga :P.

Ogólnie na Ace 2 odpali więcej gier (więcej RAM, 2-rdzeniowy CPU), jednak będą problemy z optymalizacją i w niektóry gry zwyczajnie nie pogra. Taka wada MALI400 ;/

Decyzja należy do niego.

Opublikowano

A co tam, nie może chłopak dozbierać do tych 800zl? Kupi SGS'a 2 używanego. Zresztą teraz są wakacje, zarób trochę

Opublikowano

Dobry telefon aczkolwiek drożej.

Ace 2 to naprawde dobry wybór!

defy drożej ?

ace 2 jest za 400 coś

a defy 300+ i widzialem za 340 z gwarancją

zpot.png

Opublikowano

Ja ci polecam ace 2, sam go mam i jestem zadowolony tylko podstawa do gier jest zrobienie roota i podmiana pamieci co wiaze sie z utrata gwarancji, bez tego nie pograsz bo bedziesz mial tylko 1gre ktora nie moze zamowac wiecej niz 1gb. Oplaca sie tez zainstalowac androida jelly bean który poprawia wydajność gier i na tym telefonie bardzo lagują tylko The Dark Knigh Risses(Batman) a reszta chodzi na 25fps+ :) Także polecam.

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam ace 2, sam go mam i jestem zadowolony tylko podstawa do gier jest zrobienie roota i podmiana pamieci co wiaze sie z utrata gwarancji, bez tego nie pograsz bo bedziesz mial tylko 1gre ktora nie moze zamowac wiecej niz 1gb. Oplaca sie tez zainstalowac androida jelly bean który poprawia wydajność gier i na tym telefonie bardzo lagują tylko The Dark Knigh Risses(Batman) a reszta chodzi na 25fps+ :) Także polecam.

Spoko tylko ace 2 jest drogi a motorola defy jest dobra gry 3d sie nie scinaja a jest tania

zpot.png

Opublikowano

Spoko tylko ace 2 jest drogi a motorola defy jest dobra gry 3d sie nie scinaja a jest tania

Motorola Defy to staruch, na dodatek słaby.

Gry 3D się nie ścinają ? Shadowgun (DeadZone), DeadTrigger na wysokich ustawieniach graficznych, GTA:VC, Shadoworld (czy jakoś tak).

Żadna z nich nie będzie płynnie chodzić.

Opublikowano

Motorola Defy to staruch, na dodatek słaby.

Gry 3D się nie ścinają ? Shadowgun (DeadZone), DeadTrigger na wysokich ustawieniach graficznych, GTA:VC, Shadoworld (czy jakoś tak).

Żadna z nich nie będzie płynnie chodzić.

no dobra ale mój brat ją miał i mi sie spodobała a słaby nie jest bo można go podkręcić.. i nie będe grał w jakieś gry jak gta, ponieważ mam od tego psp a ja na komórce chce grać w gry takie jak pou czy jakieś auta..

zpot.png

Opublikowano

no dobra ale mój brat ją miał i mi sie spodobała a słaby nie jest bo można go podkręcić.. i nie będe grał w jakieś gry jak gta, ponieważ mam od tego psp a ja na komórce chce grać w gry takie jak pou czy jakieś auta..

Motorola Defy jest mniej wydajna i koniec. Nawet, jak ją podkręcisz. Wsparcie nieoficjalne też nie jest zadowalające.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...