Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec ammo ze skrzynek

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was teraz gdy ma się pełną ładownie ammo skrzynki z amunicja ( boxy zwykłe ) nic nam nie daja wcześniej było te 10-15 mcb lub tam czegos a teraz nic ...

To jest nic nowego, odkąd pamiętam to było tak, że gdy się ma już zapełniony skład amunicji na statku to ammo ze skrzynek nie dodawało, nie strasz :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Skąd to info? bo na oficjalnym forum nic nie ma

Wczoraj na tescie sie napierdalalem i przypadkowo zebralem to pisalo ze mam pełną ładownie i nie moge zbierac...

I ta opcja 1/2/3 tez sie zmieni tam gdzie lasery

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Wczoraj na tescie sie napierdalalem i przypadkowo zebralem to pisalo ze mam pełną ładownie i nie moge zbierac...

I ta opcja 1/2/3 tez sie zmieni tam gdzie lasery

Ja nie byłem na testowym, mógłbyś powiedzieć coś na temat tych zmian amunicji za pomocą slotów tzn klawiczy np 1-2 2-1 ? Czy to się zmieni ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

kombass kiedyś jak miałeś full ładownie amunicji to dostawałeś ammo ze skrzynek bonusowych a teraz już nie :P

Kiedyś może tak, ale już od bardzo długiego czasu nie dostaje się. Możliwe tylko to jest, że tekst kiedy zbieramy amunicje się zmienił ( i nic więcej).

Opublikowano

Kiedyś nie wyświetlało się, że ładownia jest pełna i, że nie można zebrać amunicji

Nie wyświetlał się taki komunikat owszem, ale podnosząc skrzynkę z amunicją nie doliczało jej do całego stanu twojej amunicji. Poprostu był komunikat co w danym boxie było i tyle

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...