Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to zrobili :D ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobili taki efekt ? Cos za bardzo realistyczne.Chodzi mi o to ze siedza kolo gandalfa a niewidac zeby bylo wklejone gdyz kurtka tego goscia po prawo powiewa za gandalfem 0.24-0.28

a i jeszcze jedno :D w sekundzie 0;38 slychac ''szizyl'' - ''manizyl''.Czy to jakies imiona ? Pytam sie gdyz na animal planet dwa tygrysy sie tak nazywaly.

ie068n.jpg
Opublikowano

to jest zwykły green screen. Możesz za niewielkie pieniądze to kupić na allegro. Wtedy wystarczy mocno oświetlić zielone tło , nagrać coś stojąc na / za / obok gdziekolwiek z zielonym tłem i programem zamienić zielone tło w jakąś scenę. Tak powstaje 90% dzisiejszych filmów. To z gandalfem zrobił albo jakiś mały specjalista od tego albo po prostu miał green screen miał za sobą. Z tym można robić nieskończenie wiele rzeczy , wystarczy tylko pomyśleć jak poustawiać green screen bo może on też być jako figura czy podłoga

Opublikowano

Eh to żagne vegasy i inne ,Green Screen ;) Kupisz najczesciej na allegro / e-bayu

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Najważniejsze jest jednak to, żeby green screen był równomiernie oświetlony.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Admin Cienia
Opublikowano

Z oświetleniem świetnie im wyszło, jednak dźwięk, jakby z dużego pustego pokoju.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

pisze sie po prawej a nie po prawo jebany idioto

Wszystkie moje posty dedykuję mojemu najlepszemu przyjacielowi - Maciejowi Prządle.

~ Dawid Rolewski

Opublikowano

@UP zgłoszony

@Topic

Po prostu podczas filmu rozmazali pewną jego część : P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...