Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Problem]Mpc Forum Dziala tylko na Mozilli

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem otóż MPCForum dziala mi tylko na przegladarce mozilla firefox,

Kiedys dzialalo na kazdej a teraz chyba tylko na tej.

O to moj problem :

Chyba miesiac temu, gdy wszedlem na mpcforum (Google Chrome) nie chciał wlaczyc mi sie zadne podforum typu minecraft, musialem otwierac za kazdym razem w nowej karcie, zadnego tematu, podforum nic. Nie moglem tez utworzyc zadnego tematu.

Az w końcu pomyslalem ze moze cos z przegladarka, usunelem cookies, cala historie, kompletnie wszystko co na tym bylo..

Problem nie zostal rozwiazany, a sie pogorszylo, poniewaz zostalem wylogowany, i teraz na Chrome nie moge sie nawet zalogowac, bo przycisku "Zaloguj" nie moge otworzyc w nowej karcie, tylko musze normalnie kliknac czego nie moge zrobic na tej przegladarce..

Probowalem tez na Comondo Dragon, Operze, wszedzie tak samo, tylko na mozilli dziala a nie lubie tej przegladarki wiec prosze o pomoc.

PS, nie wiedzialem gdzie napisac ten temat wiec napisalem tutaj.

Opublikowano

Czyściłeś cookie, pamięć podręczną itd? W ccleanrze zaznacz wszystkie opcje.

To nie to znajomy też to ma i linki na głównej nie reagują na kliknięcie LPM musi wszystko otwierać w nowej karcie.

Masz może w Chrome jakieś rozszerzenia? AdBlock czy coś ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Usunelem wlasnie wszystkie rozszerzenia ktore mialem wylaczone

Zostal AdBlock i AdBlock Plus, nic nie pomoglo, probowalem to wylaczyc to tez nic nie dawalo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usunelem wlasnie wszystkie rozszerzenia ktore mialem wylaczone

Zostal AdBlock i AdBlock Plus, nic nie pomoglo, probowalem to wylaczyc to tez nic nie dawalo

Ja zawsze używam Chrome do przeglądania forum i jest wszystko w porządku. Nie używasz może takich dodatków jak Adblock?

76561198001815076.png
Opublikowano

Odśwież pare razy. Być może strona do końca się nie wczytuje, a wiem, że jak jest się wylogowanym to wyskakuje kilka komunikatów, które najpierw trzeba zamknąć, żeby można było cokolwiek robić na mpc.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A inne strony Ci działają? Może twój firewall blokuje połączenia?

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...