Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana Steam/Origin

Sweet Jesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nie dowiedzą, to czemu nie? :D

wszystko jest dozwolone do czasu aż ktoś nie podkapuje, a czy prawnie jest to zabronione czy oni mają takie zastrzeżenia, to nwm.

Zawsze można powiedzieć, że się przeprowadziłeś i masz nowy sprzęt.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak się nie dowiedzą, to czemu nie? :D

wszystko jest dozwolone do czasu aż ktoś nie podkapuje, a czy prawnie jest to zabronione czy oni mają takie zastrzeżenia, to nwm.

Zawsze można powiedzieć, że się przeprowadziłeś i masz nowy sprzęt.

Ja właśnie chcę kogoś podkapować (wymiana z użytkownikiem tego forum), bo nic nie robi sobie z moich wiadomości. Jak ja straciłem konto, to on również nie będzie go miał, tak samo jak tego, co mu dałem.

Bezpośrednio do supportu się można zwrócić ?

Opublikowano

Z tego co rozumiem to chciałeś się z nim wymienić ale on tobie pod***** konto i sam ci nie dał tego co miał? Jeżeli tak to zwykły złodziej i oszust, gardze takimi cwelami :/ wymiana to wymiana...

Zabronione to raczej nie jest bo to na własną odpowiedzialność ktoś robi. Tak jak kolega napisał wyżej, jedynie coś support może pomóc.

:>>

Opublikowano

Z tego co rozumiem to chciałeś się z nim wymienić ale on tobie pod***** konto i sam ci nie dał tego co miał? Jeżeli tak to zwykły złodziej i oszust, gardze takimi cwelami :/ wymiana to wymiana...

Zabronione to raczej nie jest bo to na własną odpowiedzialność ktoś robi. Tak jak kolega napisał wyżej, jedynie coś support może pomóc.

Jeszcze inaczej - wymienił się ze mną po czym po 3 miesiącach (około) zmienił passy (z supportem pisał ? :O). Wiem, że to on, bo sam się zdradził. Sporo godzin gry poszło na marne.

Opublikowano

Jeszcze inaczej - wymienił się ze mną po czym po 3 miesiącach (około) zmienił passy (z supportem pisał ? :O). Wiem, że to on, bo sam się zdradził. Sporo godzin gry poszło na marne.

Dziwna sytuacja no ale nie wiem pisz do supportu próbuj i może uda ci się odzyskać konto co ci jak najbardziej życzę. Mi też w lipcu zeszłego roku ukradli konto ale to była normalna kradzież nie wymiana koleś wkradł mi się na emaila (nie zmienił hasła .. idiota :D) po czym ukradł konto do Origina na którym Battlefield 3 i inne gry. Wystarczyło zadzwonić do supportu pogadać, podałem cd-key, sprawdzili że konto było robione na tym e-mailu z którego do nich pisałem. Zmienili e-maila spowrotem na mój, podali nowe hasło i zablokowali tego złodzieja bodajże, ogólnie cały "zabieg" trwał ze 2 minuty :D. Tak więc zadzwoń, pogadaj i miej nadzieje że odzyskasz bo szkoda.

:>>

Opublikowano

Gorzej, że nie mam CD-KEY'a i tu się pojawia największy problem, bo support sobie go zażyczył.

Nie mogą sprawdzić po IP, kto przegrał najwięcej ? :E

Sprawdź PW, co Ci napisałem, a co do Ip, to mogą sprawdzić z jakiego regionu było konto logowane, jednak byłbym za tym, co CI przysłałem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Niestety. Wymienić się można tylko na własną odpowiedzialność. Steam tego nie wspiera i jak ktoś przez to straci konto, ma to w dupie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...