Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kogo wybrac

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Knight - jeśli chodzi o expienie, blokowanie i solowe questy jest dobrą postacią. Niestety na większych respach silnych potworków sobie nie radzi.

Druid - questy zazwyczaj z blokerem, ale dobrze radzi sobie przy większych grupkach potworków.

Wziąłbym knighta.

Opublikowano

Też niedawno się zastanawiałem nad tym. Wybrałem druida. Dlaczego? Możesz bardzo szybko się wyexpić (GP na allegro to grosze, a exp śmiga ;p). Gra jest bardzo ciekawa. Możesz chodzić na solowe hunty ze świetnym expem + lootem (już od 150lvla (lizard city). I ogarnięty druid zawsze jest poszukiwany do gildii / na hunty ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Mam pytanie kogo wybrac Druida czy knighta gdyz mnie te 2 profesje interesuja

Ja na faccu to knight , pacc druid ofc .. nie bierz druida na facca bo to jest bezsensowne chyba ze zakupisz potem pacca, a bezsensowne dlatego że praktycznie czary wszystkie [porządne] są na pacca ^_^

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Podobne zdanie co u góry. Nie ma co się bawić w profesje magiczne na faccu. Ogólnie nie da się tak polecić Ci druid'a czy knight'a bo to dwie różne style gry, a nie wiem jaki ty preferujesz :)

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Zalezy czy grasz bez pacc czy z pacc ,bo bez pacca to najt.Ale ja bym kupił pacc i kase na allegro chyba teraz kolega mi mówił ,że na swiecie olympa wdział po 35 gr cc to tanie takie ,że szok.A druidem to tak by exp ci szedł ,że masakra i fajniej sie gra moim zdaniem.Ja chyba tera na wakacji kupuje pacc i hajsu troche i gram !!

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar kupić pacc to polecam druida, a jeśli masz zamiar grac na facc to lepszy knight

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...