Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] profesjonalnej paczki pluginow na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w opisie szukam bardzo dobrej paczki pluginow na serwer freebuild+ gildie

Na mpcforum szukalem paczek ale sa glownie takie same jak br3nd a jego paczka nie podoba mi sie pod kilkoma wzgledami ze jest za bardzo zapchana niepotrzebnymi dla mn pluginami bo jest tam ponad 30 pluginow z tego kilka niepotrzebnych na moj serw takich jak mob arena i inne.

a wiec tak potrzebuje paczki pluginow w ktorej znajdowalo by sie na pewno plotme plugin na dzialki plugin na gildie za przedmioty dobre permision ze np moderator moze tylko banowac i tam latac, plugin my comand np ze jak wpisze ./kamien to pokazuje ile procent no i oczywisie w tym otherdrops musi byc, kolejny plugin to napewno antycheat ale tak zeby mi calego czatu nie spamowal ze czituja bo mi tak chodzi ,/ napewno plugin nospam , pvplogout jakis authmy zkongigurowane np ze jak chce sie zalogowac i wpisze zle haslo to nie widac tego na czacie albo jak wchodze na serw tam 2 razy z zedu w ciagu 2 minut to zapamietuje haslo ,ze jak wylogowuje sie w danym miejscu to jak ktos sb wejdzie na takim samym nicku zeby nie widzial koordow tej postaci tylko kazda postac na spawnie tak jakby byla i pozalogowaniu w tej pozycji co sie wylogowala, azrank , zrobic jakos zeby czat byl kolorowy:D, kolejny plugin to sklep ze np na tabliczkach mozna kupywac, oczywiscie prace takie jak gornik spolszczone w pelni , plugin HideStream , plugin na zwierzeta pet creeper. ,plugin ranging za zabojstwa jakis plugin na to zeby gracze mogl miec wlasne sklepy na serwie no i itemshop ktory bd mial na stronce:D (to duzo pluginow nw mam nadzieje ze pociagnie na 4gb bez duzych lagow ale mysle ze tak bo na 2 moim serwi 20 slotow jak jest 20/20 i mam tam najmniej bo tylko 1.2gb nie ma lagow wcale prawie

i tak jezeli ktos by sie podjol zrobienia tej paczki pluginow mg sie odwdzieczyc jakos:D sa rozne fo0rmy np dac admina na jednym z moich serwerow mg tez dac mu konto na hostingu z kasa (kasy ponad 60zl) :D jak ktos chce sie podjac niech pisze czy zrobi i co by za to chcial

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...