Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brakujące RP

chriss903

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siems. Brakuje mi 30RP do XP Boosta na 1d który kosztuje 150 RP. Ludzie mówią, że jak napisze do Suuportu to mogą mi oferować za free te 30 RP'ków. Czy to prawda? jeśli tak to powiedzcie jak to zrobic ;_;

Opublikowano

Tak, to prawda.

Narysuj coś związanego z LoL'em, a Ci podarują jednorazowo te 30 RP.

@edit

No dobra, nie jasno się wyraziłem.

Narysuj jakiś rysunek związany z LoLem, warda etc, następnie napisz do supportu, że potrzebujesz 30 RP na dopalacz, i czy mogliby Ci je jednorazowo podarować. Zdjęcie wrzuć na jakiś hosting zdjęć, i daj im do tego linka.

279981407253602336505.png
Opublikowano

To postaram się bardziej.

Przygotuj jakąś pracę, rysunek, wierszyk czy coś związanego z lolem i napisz im, że potrzebujesz tyle RP na dopalacz.

Dołącz do załącznika tę pracę i czekaj na odpowiedź :)

Opublikowano

Ale dokładnie powiedzcie, jaką kategorię w tickecie dać w tym suuportcie przy dodawaniu zgłoszenia?

Proponuje Konto > Zarządzanie kontem. Jeżeli coś źle pójdzie, zgłoszenie zostanie przekazane do specjalisty od tego zadania.

8372383248.png
Opublikowano

O to co ja dostałem od riotu:

Dzięki za kontakt. Z przykrością muszę stwierdzić, że nasze zasady zabraniają mi rozdawania punktów, skórek, bohaterów i innych przedmiotów specjalnych w tym momencie.
Aktualnie oferujemy Alistara ze skórką Wyzwolony Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube.
Wkrótce pojawią się także promocje, które mogą cię zainteresować, ale obecnie nie możemy ujawnić szczegółów. Śledź na bieżąco najświeższe informacje, aby dowiedzieć się więcej o nadchodzących promocjach.

Opublikowano

zrob to co pisali koledzy wyzej,czyli narysuj coś lub napisz wierszyk,a 30rp dadzą ci od ręki :)

kilka miesięcy temu chciałem kupić skina,brakowało mi 47 rp

no to wysłałem do nich pięknego fiddlesticka,ładnie poprosiłem,coś tam im napisałem ze często kupuję rp i że lubię grać w lola:D

oto co mi odpisali :)

• Choć normalnie tego nie robimy, to zrealizowałem Twoją prośbę. Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały. Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację. Był to jednorazowy podarunek RP, więc użyj tych punktów mądrze. :)

baner.png

Opublikowano

Spróboj coś narysować dla RIOT'u, poproś ich o te RP, a napewno nie odmówią przy takiej okazji ;)

Narysowałem , oraz napisałem wierszyk a i tak z rp nici :C

Chyba że za duża sumka, bo prosiłem o 60 RP

Opublikowano

Może być w jakimkolwiek programie graficznym, wystarczy też, że narysujesz jakąś trawę, wkleisz warda, teemo i dariusa który używa ulta.

Opublikowano

to sobie je naprostuj, jest magiczne słowo "proszę" a nie "weź mi ktoś".

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Narysowałem , oraz napisałem wierszyk a i tak z rp nici :C

Chyba że za duża sumka, bo prosiłem o 60 RP

Jest to troszke za duża suma.. RIOT osobiście powiadomił, że wszelkie darowizny, dodanie jakiegoś RP bo mi brakuje, będzie tylko uznawane do 30 RP, oraz jeżeli ktoś wyśle jakiś rysunek, wierszyk ect.

8372383248.png
Opublikowano

Ja napisałem ballandę o katarynie ponieważ nie umiem ryzować i dali mi ponad 60 rp (60 rp z groszem)...

Tylko wiecie ,no jeśli narysujesz im byle gówno w paincie to wątpię aby Ci dali ,musisz się po prostu postarać ,może Ci nie wyjść ,ale musisz pokazać ,że się przy tym postarałeś.

Jeśli nie masz talentu do rysowania to ułóż piosenke 3 zwrotki po 4/5 linijek + refren i git .

Opublikowano

to sobie je naprostuj, jest magiczne słowo "proszę" a nie "weź mi ktoś".

Spierdalaj i nie spamuj.

Ja napisałem ballandę o katarynie ponieważ nie umiem ryzować i dali mi ponad 60 rp (60 rp z groszem)...

Tylko wiecie ,no jeśli narysujesz im byle gówno w paincie to wątpię aby Ci dali ,musisz się po prostu postarać ,może Ci nie wyjść ,ale musisz pokazać ,że się przy tym postarałeś.

Jeśli nie masz talentu do rysowania to ułóż piosenke 3 zwrotki po 4/5 linijek + refren i git .

ALE JA W NICZYM KURWEŁE NIE JESTE DOBRY H3HĆ

Opublikowano

Wierszyk też może być:

Za górami, za lasami pewien yordl który nie miał mózgu, próbował wysępić od innych riot pointsy. Ale, że nikt jego nie lubił to nasłali na niego dariusa i umarł. Zilean go ożywił i poszli razem rozwalić cały noxus. Ale, że nie znaleźli noxusu to poszli rozwalić (swój) nexus i razem umarli. W męczarniach. Ogromnych.

Opublikowano

Wierszyk też może być:

Za górami, za lasami pewien yordl który nie miał mózgu, próbował wysępić od innych riot pointsy. Ale, że nikt jego nie lubił to nasłali na niego dariusa i umarł. Zilean go ożywił i poszli razem rozwalić cały noxus. Ale, że nie znaleźli noxusu to poszli rozwalić (swój) nexus i razem umarli. W męczarniach. Ogromnych.

ty sie lepiej w łeb pierdolnij :D

NO DAWAĆ COŚ KURWA, BO XP BOOST SAM SIE NIE KUPI..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...