Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1D]Lord Józef

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba nie.

Przykro mi, ale przysługuje mi pełne prawo do nadania Ci bana. Z okazji, że większość Twoich postów to zwykły spam + używasz grafiki, której mieć w poście nie powinieneś zostałeś ukarany dodatkowo blokadą konta. I tak byłam miłosierna, bo w sumie mogłabym Cię zawiesić na dwa dni. :)

Opublikowano

Gdzie jest napisane, że nie mogę użyć tej grafiki?

Okazje to możesz mieć u siebie w domu, nie tutaj.

#edit:

Beka, % na konto do ub.

#edit2:

Nie, nie jesteś śliczna. Twój wygląd pozostawię bez komentarza.

Nie jest to tylko moje zdanie lecz inni boją się opublikować takie posty, gdyż boją się, że zostaną zbanowani 'bo mogę'.

Opublikowano

Gdzie jest napisane, że nie mogę użyć tej grafiki?

Okazje to możesz mieć u siebie w domu, nie tutaj.

Fakt, nie ma takiego wpisu. Ale jeżeli na wystawie sklepowej leżą truskawki to znaczy, że możesz je wziąć? Nie koniecznie. Ten pasek służy powiadamianiu moderatorów/użytkowników, że dany post został już zwarnowany, a nie do marnej zabawy. Poza tym nie dostałeś bana za pasek, ale za spam. A sama grafika przelała czarę goryczy, bo widzę, jak lekceważąco sobie do tego podchodzisz. ;-)

Opublikowano

Fakt, nie ma takiego wpisu. Ale jeżeli na wystawie sklepowej leżą truskawki to znaczy, że możesz je wziąć? Nie koniecznie. Ten pasek służy powiadamianiu moderatorów/użytkowników, że dany post został już zwarnowany, a nie do marnej zabawy.

To Ty nie odróżniasz świata realnego od forum, że wyskakujesz z jakimś truskawkowym sklepem?

#Czemu zawsze gdy Miyoshi ma jakiś problem z osobą, którą banuje to przybywa Coming ;/?

Opublikowano

To Ty nie odróżniasz świata realnego od forum, że wyskakujesz z jakimś truskawkowym sklepem?

Dałam Ci prosty przykład, abyś zrozumiał istotę rzeczy dziecko drogie. ;-)

#Czemu zawsze gdy Miyoshi ma jakiś problem z osobą, którą banuje to przybywa Coming ;/?

Ja nie mam z Tobą problemu, proszę Cię. Masz prawo do odwołania, a ja grzecznie Ci będę tłumaczyć, że marne są Twoje argumenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...