Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

------Polish-Hardcore-Serwer--[3.0x]-- Serwer dla Hardcorów!-Kupno domów-nowy system wybierania pojazdów!-----Sprawdz!-----------

Mr_Szelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chcę wam pokazać serwer Gta Sa MultiPlayer [3.0x jest to rozbódowany serwer nie dokońca ale jest okej ogólnie jest to normalny serwer z myślą o RPG Admin Starali się rozbudować serwer jak Umie jestem VIP na serwerze i chcę pomóc Adminowi więc zrobiłem reklame

InfoRamcje

Adres:178.19.105.66:7012

Mode: Polski-DM-SYUNT-[3.0x]

Map: PHS [v10] [4fun] [3.0x

Nazwa:Polish Hardcore Serwer

Admini:

HeadAdmin:Alex

Admin:GTX

Przyszły Admin:MrSzelu

I inni :)

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

''Przyszły admin: Mr_Szelu'' xD! Tak czy tak to jest gó***(przepraszam za określenie) a nie reklama. Tak naprawę to ja nie wiem czy to server DM Gang Wars Stunty czy drift albo lepiej Freeroam.

Opublikowano

Snajper jak ty byś nie znalazł jakiegoś błędu to by się świat zawalił wiesz co odpie**się ode mnie i idź Krytykować innych bo mnie to wk***(Sora za wyrażenie) Prosze idź kur z tond!

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

@up

Czego ta spina ? Snajper ma racje słabo opisałeś sam serwer , tyle co skopiowałeś serwer info.

@topic

Wbije zobaczę i może z edytuje pst opisując co dokładnie się dzieje na serwie bo z tej prezki to oprócz adminów nic nie wiemy.

* a i tego że to "jakiś RPG"

@Edit

Serwer to typowa mieszanka "wszystkiego".(tzw spawny ultra mocno edytowane etc)

Jak ktoś lubi serwer typowo do zabawy to może być.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...