Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Guild Wars 2 jak kupic. itd?

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przymierzam się do kupna ,ale mam kilka pytan czy gra jest godna kupienia. Czy gra wciąga i nie nudzi się, czy na end game mozna cos ciekawego robic czy nuda? czy gra jest płacisz masz przewagę nad innymi? polecicie mi graczowi WoWa` ? i na jakich ustawieniach pojdzie mi GW 2, pojdzie bez scin na ultra?

i3 3220

4GB Ram

Karta graficzna; Gigabyte Radeon 7770

I ostatnia sprawa jak mozna kupic grę, przez allegro kupujesz pudelko z grą i instalujesz czy kupuje się klucz i trzeba z skąds.sciągnąć GW2?

Prosze o odpowiedzi na moje all odpowiedzi

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Nie znam się za bardzo ale mogę co nieco powiedzieć. Co do kupna gry rób jak chcesz. Tam gdzie wyjdzie taniej, kupuj. W pudełku masz klucz i płyty z grą ale tam jeszcze patche musisz pobrać. O grafice się nie wypowiem ale mam wrażenie, że będzie Ci dobrze działać. Czy gra wciąga? Grałem może 2 miesiące. Wbijałem po 30 lvl i wracałem znów do gry. Na dłuższy czas nie potrafiła mnie wciągnąć ale dla każdego co innego, na pewno gra nie nudzi. Podoba mi się tryb PvP jedyny minus, że każdy posiada max lvl etc... ale można się nieźle przy tym bawić. Tyle ode mnie.

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Gre polecam kupić na keye.pl sam tam kupiłem i nie przepłaciłem. Co do samej gry gra jest wciągająca end game nie jest jednak jakiś ultra super wciągający. Lecz nie o to w tej grze chodzi lecz o samą możliwość odkrywania tego wielkiego świata, zdobywania nowych iteamków z dungeonów, wspólnej gry na WWW czy też PvP. Mnie osobiście gra wciągneła z powodu że kupuje i ją mam nie musze płacić za coś żeby być lepszym od np Cb. Jest tutaj iteamshop ale on służy jedynie do zminay niektórych skinów czy ubrań nic znaczącego ;)

Polecam Ci tą gre jeśli szuaksz kolegi z którym możesz pograć to pisz PW

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Tak szczerze to twój lvl zależy także od miejsca w którym się znajdujesz. Tutaj insta sam nie zrobisz, bo będąc w instancji na 20lvl twój poziom jest obniżony do 20lvl. To samo na WvWvW czyli woja serverów. Można tam iść nawet na niższych lvl'ach i zawsze masz jakieś szanse nawet jak przeciwnik ma max lvl. Zawsze możesz zająć miejsce na tyłach z bronią oblężniczną ;)

Co do mikropłatności, za nie można kupić skiny, pety, boosty. Wszystko co jest w sklepie możesz kupić za diamenty, które możesz kupić za złoto (złoto farmisz w grze), więc mikropłatności nie są potrzebne.
Mam nadzieje, że pomogłem ;)

Opublikowano

Nie, gra się nie nudzi. Cały czas jest coś do odkrywania, instancje z grupą, potem smoki, co chwila jakiś event się znajdzie itp, itp...:) Grę najtaniej (109 zł) dostaniesz na keye.pl. Ja kupiłem w Empiku pudełkową, ale jak masz dobry internet to sam klucz Ci wystarczy. Nie kupuj na Allegro, kiedyś pewien użytkownik Cheatek miał problem, po prostu Mu zbanowali klucz i klapa. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej na temat gry, to zapraszam do udzielania się w dziale, chętnie pomogę :)

Opublikowano

Nie kupuj key -i. Dlaczego? Często się zdarza, że ktoś dostaje Bany za klucze. Jest tak, ponieważ one nie są wydawane prosto od GW2. Poza tym, jeśli chce Ci się pobierać 20 GB na start to rób jak chcesz :) Ja kupiłem w MediaMarkt za bodajże 169 zł.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...