Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bol wyłącza mi lola.

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest taki.

Włączam BoLa, zaznaczam skrypt przykładowo na LastHitee, daję Inject BoL, Latest.

Włączam Custom game, na dole przy zegarze wyskakuję mi Bot Of Legend Injected Succsegully, i lol się wyłącza zamiast pokazać mi ekran ładowania graczy ;<

Gdy kliknę w Riot na dole nie ma odnów połączenia ani nic tyklo Gra w toku. A 2 lola nie włącze bo wyskakuję błąd Obecnie działa inna werscja klienta gry, ( nie da się 2 loli na raz odpalić ;P )

Może mi ktoś powiedziec krok po kroku jak uruchomić to dziadostwo? Bo wiecie Brąz II już mnie wkurza...

@ref.

Dzięki za pomoc..

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

ja mam odznaczone i nie działa. Jest sporo tematów o tym na forum oficjalnym, nikt nie wie co jest przyczyną. Ja mam win xp na 7 ponoć działa.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Nie wyskakuje ci w tle czasami bugsplat? Spróbuj odznaczyć opcję Hidden Objects jeżeli masz takową zaznaczoną i ten LastHitee.

csyt2-signa.png

Opublikowano

No więc tak

Mam Angielskiego LoLa, win XP, zaznaczone tylko i wyłącznie skrypt na ryze, inject BoL, przy czym ustawiłem na Latest, dodam że skrypt na ryze mam w dziale custom, nie mam żadnego Bug Splata ani nic takiego poprostu wyłącza mi się gra ;/

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...