Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Umiejętności do Lamborghini Murcielago Roadster

Mesticool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie umiejętności wkładać do Lamborghini Murcielago Roadster?

Jak coś to mam Obroty 4 gwiazdki, Moc Nitro 3 gwiazdki, Lepsze osiągi 3 gwiazdki odnowienie nitro 3 gwiazdki ( Czy któreś nadają się do lambo? Bo jak narazie nie zamotnowałem żadnej umiejętnosci do lambo )

EDIT. Jakie umki wkladać do astona martina vantage do pościgów

Opublikowano

Najlepiej wstaw wydłużenie idealnego startu 3-4 gwiazdki,moc nitro 3-4 gwiazdki,przedłużenie nitro 3-4 gwiazdki,Lepsze osiągi gdy jesteś na pozycji 3 lub niższej 3-4 gwiazdki no i jeszcze idelany start wymaksuj jeśli tego nie masz,a jeśli masz 4-gwiazdkowe wsadzone,to włóż jeszcze raz moc nitro.

Opublikowano

Na pewno daj Moc Nitro i Odnowienie Nitro.

Zdobądź też przedłużenie doskonałego startu, dzięki temu odskoczysz innym po starcie.

Obroty są według mnie nieopłacalne, bo nawet w ten standardowy pasek da się spokojnie trafić.

+ do tego jeszcze Czas Działania Nitro.

Opublikowano

Nadal nie wiem zbytnio jakie umki do Lambo ponieważ w większości jezdze sprinty więc może opłaca się włożyć np moc katalupty ?

Do wyboru mam Obroty do doskonałego, moc katapulty, moc nitro, odnowienie nitro, lepsze osiągi, wszystkie 3/4 gwiazki i mam 2 gwiazdkowe przedluzenie nitro

Opublikowano

Ja w swoim miałem tak, tylko to była Lp640 zwykłe, 2x moc nitro ***, odnowienie nitro ***, czas działania ***, i doskonały start ***. Nie dawaj 2 czasów działania ani 4 gwiazdek, bo nie potrzeba a jak lecisz na nitrze przed zakrętem to... wiadomo jak to się skończy. Po prostu czasu działania nie można wsadzać, bo tu są jakieś 2 trasy gdzie można polecieć trochę na nitrze.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...