Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Technikum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierz, taki który TOBIE odpowiada - każdy ma własny styl,upodobania etc. :) Jeżeli chcesz jeździć TIR'em to idź na "samochodowy", ale pytanie Czy się do tego nadajesz?

Warto zadać sobie kilka pytań m.i. Czy chcesz to zrobić?Gusta się zmieniają, na pewno wiesz ,że będzie cię to jeszcze długo interesować? Myślę ,że nie jest to decyzja "hop-siup" ale taka nad którą musisz poważnie pomyśleć.

Opublikowano

nie koniecznie musisz iść do samochodówki , żeby jeździć tirem , możesz też iść na spedytora lub logistyka , ale szukaj coś w kierunku samochodówek bo darmowe prawojazdy na tira :)

Opublikowano

Idź na logistyka fajnie sie komponuje wiem bo mój ojciec tirem jeździl i trzepal ogromny hajs+ hotele za darmo itp

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Najlepiej wybierz kierunek , w którym będziesz wiązał przyszłość czyli jakaś samochodówka, wybierz to co tobie odpowiada

Opublikowano

nie koniecznie musisz iść do samochodówki , żeby jeździć tirem , możesz też iść na spedytora lub logistyka , ale szukaj coś w kierunku samochodówek bo darmowe prawojazdy na tira :)

taaa chyba na zabawkowego czy w tym kraju jest cos za darmo ?

Opublikowano

może nie na tira , ale w szkole w miescie niedaleko mojej wioski są kursy na koparkę i ładowarkę 2tys zł kosztuje takie coś a masz za free

Opublikowano

Jeżeli chcesz iść na kierowcę Tira to polecam technikum samochodowe lub logistyczne - dużo związanych rzeczy z plakietkami, transportem itd. Nie wiem po co słuchasz głupot tych co piszą że masz iść na informatykę, jak w ogóle się to nie wiąże z Twoimi zainteresowaniami i planami na przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...