Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] wpisy ;x

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam maly problemik, mianowicie z wpisami, prawie wszystko zrobilem tylko nie widze ich na servie, wiem ze to po stronie clienta ale jakie wpisy mam jeszcze dodac i gdzie ? Chodzi o mob_proto.xml ? Co mam tam dopisac i jak zrobic wpis ? Za pomoc like

Kozystalem z tego tutka http://www.mpcforum.pl/topic/826709-tut-jak-dodac-moby-z-metin2-beta/

Opublikowano

A po co do czego chcesz robic wpisy mob_proto client? , wystarczy ze dasz same do mob_proto mysql

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

bardziej mysle nad tym ze nie dodales wogole tych metin2_patch_newmob.eix , metin2_patch_newmob.epk do pack i nie dodales w pliku index

wg tego

PACK

*
newFiles
*
metin2_patch_5th_armor
*
patch1
*
metin2_patch_newmob
*
season3_eu
*

po 3

- Dodaj te wpisy porob wiecej wpisow do npclist.txt w root

wg tego schematu:

ID[TAB]nazwa_modelu

Licze na LIke ;]

Opublikowano

Zrobilem all poprawnie, edytowalem npclist, dodawalem poprzez console w player te wpisy mobow ze zmienionym ID i zmieniona nazwa, do index dopisalem to samo co ty podales. Wszystko robilem wedlug tego tuta TEKEN'a :D Ale nie widze ich na servie :D

TEKEN5, dnia 20 Cze 2013 - 18:17, napisał:

A po co do czego chcesz robic wpisy mob_proto client? , wystarczy ze dasz same do mob_proto mysql

W cliencie PL'a chyba nie ma ich, bo bym je widzial wczesniej

Opublikowano

zrobiles wpis do kazdego z tych mobow ??

POKAZ SYSERR PO PRZYWOLANIU

Zrobilem wpisy 9 mobow.

Po przywolaniu ? W sensie wbic na serva przywolac moba i wtedy syser pokazac? Laik jestem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...