Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Własny txt pack

stefler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio postanowiłem stworzyć własnego txt packa, a więc zabrałem się do roboty i coś zrobiłem edytując faithfulla.
Niestety minecraft nie "czyta" mi txt packa.
Poniżej zamieszczam plik wraz ze skanem.
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :)

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/e25b1d10237eef4757e4b40661a911809496fd006d25a556ca6394a35f600b6c/analysis/1371741696/

Plik:
http://www.speedyshare.com/unSUp/avek-txt-pack.rar

Budowniczy
Opublikowano

Minecraft czyta tylko paczki tekstur znajdujących się w archiwach ZIP, a twoja jest w archiwum RAR.

Opublikowano

Podstawowy błąd, texturka działa, jest fajna, jeżeli dochodzisz do końca nie dawaj w archiwum rar/zip folderu, dałeś taki:Avek PvP txt pack v2, tak nie wolno, muszą być od razu pliki texturki, pozdr

@Edit, możliwe jest też plik konfiguracyjny, ja texsturę podejrzałem przez tx, jeżeli nadal nie widzi mc znaczy to że źle zrobiłeś pliki, wtedy musisz ją zrobić od nowa.

mhraed.png

Opublikowano

Hmm a co moze znaczyc zle zrobilem pliki?
Plikow sam nie tworzylem bo jestem zbyt leniwy, po prostu wypakowalem calego faithfulla i podmienialem sobie grafiki.

Opublikowano

Pobierz czystego faithfulla od nowa i zmień tak, jak chciałeś. Potem zrób nowy folder .zip i wrzuć tam od razu pliki.

Nazwij folder .zip tak, by nie miał polskich znaków i spacji. :)

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...