Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Posiadam Lamborghini Murcielago Roadster i myślałem nad zrobieniem go pod dragi a na wyścigi kupić Porsche GT2 czy to dobry pomysł? Macie jakieś lepsze propozycje ? Co myślicie o Lotusie Evora do wyścigów ?

2.Jakie skille włożyć do auta pod dragi.

3.Czy jak miałem kilka tych wozów z prezentów a potem sprzedałem mogę mieć bana? Jak można było wziąć te auta ? Każdego po 1, Jednego z tych trzech, czy 1 dodge i 1 porsche ?

4.Czy Lotus Exige jest lepszy w klasie B od BMW M3 Sport Evolution?

y6eft.gif

Opublikowano

1.Tak,to dobry pomysł.Lotus Evora to świetne auto,świetnie skręca i przyspiesza.

2.Przyspieszenie na starcie,zasięg idealnych biegów.

3.Jest szansa że dostaniesz bana ale mała bo mało osób zbanowali.

4.Nie,ma lepszy tylko skręt.

Opublikowano

Evora jak każdy Lotus dobrze skręca,lecz o dziwo też dobrze przyspiesza.Ma bardzo dobre nitro.Dzięki niemu możesz uciec na samym starcie jeśli go wydłużysz.Jedynym minusem jest v-max,lecz na nitrze 360-370 wyciągnie.

Opublikowano

Co do odpowiedzi 2 to w jakiej liczbie te umiejętności wsadzić ?

Najlepiej tak, żeby obie wymaksować.

@up szybszy

Opublikowano

Evora rzeczywiście na starcie wyprzedza wszystkich, jednak skręt jest zbyt dobry jak dla mnie i nie ogarniam go .

Minie sporo czasu zanim go ogarnę chyba. :D

y6eft.gif

Opublikowano

Tutaj poprostu musisz zacząć skręcać na samym zakręcie,nie jak w innych że kawałek przed nim.No i nie bierz dużych łuków.Jak to ogarniesz to koksisz.

Opublikowano

Dziękuję za wasze rady!!

Dzięki nim z Murcielago kupionego dzisiaj zrobiłem prawdziwą Drag Machine i zdobyłem osiągnięcie 70 wygranych dragów.

Temat można zamknąć !:)

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...