Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak się elo boostuje XD [Cel - Gold]

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia w carrowanie! Tabi są świetnie oraz Mallet jako 1 item! Sorry, Frozen Mallet.

GL w drodzę do Silvera!

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

1371749920-U63762.jpg

Ale jak się BoL zawiesza, to fast relog na początku gry rób.

Nom, czasem się bugsplat pojawi itd. no ale wiesz jak to jest przecież tutaj masz

k2031k.png

PMK3yt4.png

Opublikowano

Pozdrowionka mam screeny, że używasz bol'a i boostojesz elo już Cię zgłaszam :3

Yhh.. tak wgl, po co tutaj się rejestrowałeś, skoro reportujesz kogoś do riota, kablu jeden :C?

@top

Powodzenia, ale wykaż się troche samemu :D

8372383248.png
Opublikowano

No zdarza, w sumie to LKS mamy nawet podobne.

1371751915-U63762.jpg

Masz tak samo ciężkie gry, jak ja.

Nie bardzo rozumiem czemu wszędzie chwalisz się tym diamentem masz od tego temat to już tam to zostaw , wyuczyć jedną postać Ryze w twoim wypadku i napierdzielać na BoLu nie jest naprawdę ciężkim wyzwaniem - kwestia czasu , ciekawe jak dojdzie co do czego i dostaniesz bana na tego twojego Ryze , albo lepiej zablokują ją z powodu bugu - Nie będziesz grać? Bo potrafisz grać tylko jedną postacią? Co to wgl. za frajda z gry gdy ciągle napierdzielasz jedną postacią po to żeby pochwalić się przed gościami na forum.

Opublikowano

Hahahahaa poziom jest ten sam tylko może na wescie jest większa kultura -,-

nie grales na obu serwach to sie nie wypowiadaj, w brazie na west mozesz spotkac shusheia a na east w diament 1 kogo? jakies noname'y ^^

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Bs. Na wescie gold to i tak ciągły flaming. Jeżeli chodzi o beke to imo NA to taki serwer na diamencie. Tam gracze cisną beke z gry.

Opublikowano

Bs. Na wescie gold to i tak ciągły flaming. Jeżeli chodzi o beke to imo NA to taki serwer na diamencie. Tam gracze cisną beke z gry.

Grałem tam przed przeniesieniem konta "Nali" na lolkingu.. Dobiłem tam do 1900 elo gdy był 2 sezon ale ping 150-200 doprowadzał mnie do szału to przeniosłem się na West'a. Poziom NA = EUW > EAST ..

PMK3yt4.png

Opublikowano

Grałem tam przed przeniesieniem konta "Nali" na lolkingu.. Dobiłem tam do 1900 elo gdy był 2 sezon ale ping 150-200 doprowadzał mnie do szału to przeniosłem się na West'a. Poziom NA = EUW > EAST ..

Fakt. NA jest pierwsze, grałem tam to widziałem. A EUW = EUNE do początków diamonda. Dopiero jest wyżej na diamond1/challenger.

Opublikowano

Fakt. NA jest pierwsze, grałem tam to widziałem. A EUW = EUNE do początków diamonda. Dopiero jest wyżej na diamond1/challenger.

Wg. mnie NA nie flamują i grają z rozumem, EUW na pierwszych levlach właśnie się gra najlepiej bo tam przeważnie tylko smurfy (już w bronze mozna zobaczyć, że nie banują tylko Malph, Amumu i Shen), na EUNE gra więcej nowych graczy.

4 gry przegrane ://// CZEMU MAM NUB TIMY xD Skrypty mi sie zjebaly.

PMK3yt4.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...