Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] darmowego hostingu z własnym układem, który dobrze by się prezentował : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję hostingu na którym mógłbym założyć stronę z informacjami na temat firmy (najlepiej aby hosting miał własny układ i za free), tak aby ciekawie się prezęntowało, za każdą pomoc like ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Zobacz ugu.pl. Tylko nie wiem czy tam można wybrać układ strony. Jeżeli nie można to ja mogę Ci napisać stronę, za drobną opłatą :)

Opublikowano

EEE układ? Chyba prędzej szablon, bo hosting to hosting, a układ może mieć szablon.

Darmowy hosting:

cba.pl

yoyo.pl

itp.

Maruusek.png

Opublikowano

Witam,

większość hostingów posiada cPanel który ma wbudowany tzw. Website Builder, który pozwala na edycję całej strony w jedym edytorze (nie tekstu). Niestety owy edytor jest w weraji ang.

Darmowe hostingi:

• jabster.info ---> bez reklam, polecam !

• keed.pl ---> reklama na dole strony (keed.pl darmowy hosting www ... )

Za swego czasu bardzo dobrym hostingiem był hostil.pl iż posiadał calą wielką baze skryptów do instalacji, niestety teraz strona nadal istnieje lecz mają zapełnione maszyny i nie da się rejstrować.

Pozdrawiam !

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...