Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza forma/postanowienia na wakacje, przyznawac się

Vante7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. W tym temacie pochwalcie się swoją formą na wakacje lub jak się wstydzicie napiszcie postanowienia, czy chcecie zbudowac mase mięśniową, zgubic trochę "bagazy" :)

Moja forma:

Aktualnie chce wyrzeźbic brzuch, przypompowac troche biceps i triceps, wszystko na sucho, nie chce grama tłuszczu :)

http://iv.pl/images/36305630891132192726.jpg

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Zawsze jest czym :). Ale nie opłaca sie robic masówki przed wakacjami :D

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Ja też chodzę na siłke i całe wakacje będę chodził czy się komuś to podoba czy nie :)

I dobrze autorze, że masz takie postanowienie, nie patrz co piszą, że nie ma z czego.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja będę przed kompem siedzieć i pomagać rodzicom w domu w standardowych rzeczach typu zrobienie zakupów, wyniesienie śmieci, mycie naczyń (tak żebym nie był 100% nolifem).

Opublikowano

Żyć najlepiej, jak to możliwe. Chodzić na imprezy, bawić się, nie martwić niczym. Cieszyć się ze słońca, wody i chłodnego wiaterku. No i zacząć biegać w końcu. :D

Opublikowano

Przeanalizować koran,biblie itp. + Zgłębiać szerszą wiedzę na temat kultur/religii/psychologi człowieka + cieszyć się życiem i ew imprezować ;).

+/- Żarcie tony czipsów picie litrów coli i granie w gry.

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Ja chciałbym umieć zrobić 100 pompek :D (http://100pompek.pl/) - Dopiero zacząłem i sądzę, że się uda, bo widzę, że lepiej jest.

Oprócz tego spędzać całe wakacje aktywnie na dworze ;) Jak nikt nie wyjdzie to i tak będę sobie jeździł, oczywiście na rowerze :D Np. jest dużo czasu, więc rozplanuje sobie co będę robić w wakacje, chciałbym jakoś ograniczyć komputer (czasami tam wbić, ale rzadko), nie żreć tych chipsów z biedronki i jakieś wycieczki rowerowe zrobić itp. Na pewno gdzieś wyjechać nad wodę, pod namiot i inne :D O i raz na kiedyś grilla wieczorem B)

@Down: Fizycznie słaby jestem, a to zawsze coś..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Ten system 100 pompek jest dla leszczy, ja przyjmuje na klate wyzwanie 1000 pompek

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

autor@ nie masz co rzeźbić. jebnij sobie masówkę i wtedy móżesz rzeźbić :D

Głównie Biceps i Triceps, praca + siłka i może jakąś diete zastosuje. ;d Choc jak na razie to tylko plany

Bez diety nie ma co ;d

a moje plany? Siłka, wakacje, święta czy inne pierdoły nic mnie nie zatrzyma żeby dobić 80 kg <3

skpUo.png

Opublikowano

Jak tam sezonowcy

w 2 miesiące nic nie zrobicie, jedynie co możecie to opalić się

Autorze tematu ale zeby jakieś minimalne efekty treningu były to musisz zapierdalać cały rok na siłowni

i ja bym się tym brzuchem nie chwalił, bo taki można mieć po roku w-fu w gimbazie

Ja we wakacje zamierzam dobić wreszcie do tych 45 cm w ramionach i 75 w udach

Opublikowano

A czy ja się chwale ?

nie kurwa wcale, a jak zapostuje swojego rolexa i powiem ze mam ochote sobie drugiego kupic to tez nie nazwiesz tego chwaleniem sie (bogactwem)?

Opublikowano

podobno są ludzie ktorzy latwiej przychodzą na masie ale i tluszczowej a niektorzy maja taka przemiane materii ze choćby co jedli zero tłuszczu ale mase mięśniową zrobić to męka

Opublikowano

Witajcie. W tym temacie pochwalcie się swoją formą na wakacje lub jak się wstydzicie napiszcie postanowienia, czy chcecie zbudowac mase mięśniową, zgubic trochę "bagazy" :)

Moja forma:

Aktualnie chce wyrzeźbic brzuch, przypompowac troche biceps i triceps, wszystko na sucho, nie chce grama tłuszczu :)

http://iv.pl/images/36305630891132192726.jpg

Brzuch na pełnej spinie, aż Cię wygieło i myślisz, że masz rzeźbę? Zacznij robić trening na masę, po pół roku zobaczysz już większy mięsień. Nie rób teraz rzeźby, bo to nic nie da. Będziesz chudy jak szkapa i słaby jak polsilwer.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Hmm, nadrobić wagę którą straciłem przez zeszłoroczne wakacje :D Poza tym, to dobrze się bawić i postarać się żeby te wakacje zostały w mojej pamięci ;)

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...