Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wołał bym bardziej już z wgranymi diffami typu 250lv Staty po 125 te podstawowe no cóż jak nic innego nie znajdę to nie będę wybredny i sam spróbuje dograć

słyszałem ze edycja pliku game to już bajka dla bardziej ogarniętych osób ja dopiero zaczynam karierę przy plikach

Ps. Dziękuję dla pana up za tak szybka odpowiedz jeszcze tylko jedno pytanie jak tu się + rozdaje?

No i kolejny problem wgrałem plik game od pana up zmieniłem Pong i coś mi to nie chce działać a mianowicie gdy się chce zalogować na postać pisze "błąd pod czas łączenia z serwerem" a jak wpisze źle login lub hasło to pisze"nie prawidłowy login lub hasło" no i moje pytanie jest następujące jak to naprawić oczywiście w nagrodę wchodzą ++++ Pozdrawiam.

h64.png
Opublikowano

w syserr 3 ostatnich linijkach jest jakiś chyba błąd;/ reszta jest chyba ok

SYSERR: Jun 20 20:37:34 :: LoadObjectProto: mat: ERROR!! no item by vnum 90010
SYSERR: Jun 20 20:37:34 :: ReadCommonDropItemFile: No such an item (name: իյ+0)
SYSERR: Jun 20 20:37:34 :: Boot: cannot load CommonDropItem: locale/germany/common_drop_item.txt
h64.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...