Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Mój injector <czy jakoś tak>

lexox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po nazwie tamatu z moją pisownią może nie każdy będzie wiedział o co chodzi

ale po ss'ie powinniście się domyśleć.

1371729077-U153570.jpg

Dl:

http://speedy.sh/jTtRE/Injector.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e054532691d81bb16c6b2141ca2cb9a36a0fc2e134667ca44c166590f7d4dae7/analysis/1371728927/

Nie wiem czemu aż 10/47, ale zapewniam że w nim nie ma groźnego virusa ani nic takiego.

Język: vb 2008 ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Czy ten injector dziala do kazdej gry?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To mam wieeele gier do zhackowania ;)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

zapewniam że w nim nie ma groźnego virusa

...

Antywirus usuwa, więc nie sprawdzę czy działa. Jednak wygląd słaby, wykonanie pewnie też jeśli antywirus wykrywa.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Wygląd słaby ... (zmień kolor przycisków i będzie oka)

Avast niczego mojego mi nie usuwa lub nie blokuje pobierania ... tu zrobił tak 3 razy ... sorry ale nie pobiore ... :C

Powodzenia w dalszych pracach

Opublikowano

Przy injectorach zawsze wykrywa wirusy tak jest np. w cheat'ach do WarRock gdzie injector zawsze niby coś ma, a tak naprawdę to źle zrozumiany kod programu więc nic wam nie powinno grozić. Wiem, bo sam kiedyś sobie taki zrobiłem jak potrzebowałem.

I mała sprawa, jeżeli ktoś będzie chciał wam włamać się na kompa (i będzie się na tym znał) to nie ważne czy macie antywirusa czy nie i tak da radę to zrobić (choć na chwilę). pozdrawiam ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...