Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dają bany?

Adis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko czy za tego wczorajszego buga dają bany bo się powstrzymałem przed zakupem i nie wiem czy dobrze zrobiłem??

Opublikowano

Chyba nie dadzą i to mnie denerwuje.. :( Przy ogólnej ilości 71 samochodów zatrzymałem się i wszystko posprzedawałem, bo myślałem, że na serio bany będą.. Teraz jestem wkur***ny na siebie, że nie dojechałem do 150 i nie posiadam Kenensie gg'a.

Opublikowano

A to pewnie będą dawać w tym tygodniu ale jak to bedzie wyglądało o ile mniej osób będzie w nfs-ie.

Opublikowano

Mi tam nie dałoby satysfakcji wbicie achivmenta poprzez buga. Ja wziąłem sobie po jednej sztuce i z tego co mi się wydaje to jestem 'czysty'.

Opublikowano

Ja wzięłam po 2 sztuki Dodge'a (chciałam sprawdzić czy ten bug to na serio) i po 1 Porsche :D

Dla mnie to tylko noobstwo nabijanie aczików przez bugi

mi nie zależało na osiągnięciach tylko na miejscach w garażu nie będe wydawał 3 zł na jedno miejsce

Opublikowano

Ja na jednym koncie nabiłem 70 ale dalej mi sie nie chciało, a na głównym koncie to kupiłem ich z 15-17 i sprzedałem, bo na miejscach mi zależało, a nie bede kasy na ta gre wydawał....

A banów nie ma :D

Coś myślę że bana dostaną tylko ci co odebrali sobie CCX, a ci co odebrali mniej aut to dostaną cofkę na koncie.

Opublikowano

Póki co mam trzech znajomych zbanowanych, ja nabiłem 52 auta i mi cofke dali ;d

Pierdolisz , jak do tej pory ani jedno konto nie zostało zbanowane pod zarzutem nadużywania tego buga. A cofki na pewno nie było , bo wszystkim by konta cofnęło , nie tylko tobie ;)

------------

Sytuacja jest następująca - Team najbardziej zasłynął z nieróbstwa , nawet banów im się nie chce wystawiać. Skończy się na poście z przeproszeniem czy czymś podobnym.

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...