Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólne kodzenie.

Gość povskill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem jeszcze raz bo nowa strona się zrobiła i nie wszyscy nowi mogą wiedzieć:

Dzisiaj 18-20 grupa podstawowa 20-22 grupa zaawansowana.

Każdy kto chce jeszcze dołączyć proszę o stworzenie konta na Github.com, następnie napisanie do mnie na gg w treści wpisując grupę do której chcesz dojść , nick z npc/imie , oraz nick z githuba.

GG to 940289

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dołączam do projektu, napisałem Ci już na gadu.

Wiem że bardzo dobrze ogarniasz jave, ja szybko się uczę

więc współpraca w kilkanaście osób to świetny pomysł.

536061453511031953381.png

Opublikowano

Właśnie, współpraca w kilkanaście osob to świetny pomysł ale jak jest to wszystko ładnie zorganizowane.

Start zostanie przesunięty do momentu kiedy zostaną zorganizowane zajęcia, oraz gdy wszyscy będą chcieli w nich uczestniczyć, a nie że 5 osób tylko będzie z 12.
Bardzo proszę o odpowiedzialność za swoje słowa, jeśli chcesz uczestniczyć to zgłaszaj się na zajęcia , albo mów że cie nie będzie.

Szukam również kogoś do pomocy w organizacji. Pisać na gg.

Opublikowano

Panowie, chciałbym zaplanować testowe zajęcia w przyszłym tygodniu, chciałbym aby było was jak najwięcej.
Będę jeszcze werbować ludzi z mojej szkoły, w grupie raźniej :)

Zapraszam do zapisywania się !

Opublikowano

Hmm... myślę, że to dobry pomysł, mogę się jeszcze dołączyć do projektu?

Przy okazji zainstaluje sobie GG :D.

Narazie nie wiem nic o javce.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Można śmiało nadal dołączać do projektu.
Podzielę go chyba na 3 grupy.

1. Ci co chcą się nauczyc programowania i zaczynają od javy / znają tylko podstawy jakiegoś innego oop
2. Osoby znające dość dobrze język java
3. Osoby bardzo dobrze znające język java, chcące uczestniczyć we wspólnych projektach.

@edit:
""

Zapraszam do udziału w projekcie nauczania języka Java
Projekt jest dla każdej osoby która chciała by się nauczyć programować w tymże języku, aczkolwiek osoby będą podzielone na 3 grupy:
1. Grupa podstawowa (nie posiadam wiedzy na temat programowania w javie bądź moja wiedza jest bardzo mała)
2. Grupa średnio-zaaw. (posiadam wiedzę na temat programowania na poziomie średnim tzn potrafię napisać aplikację w javie, używać środowiska programistycznego Eclipse,Netbeans,Intelij)
3. Grupa zaawansowana ( posiadam dużą wiedzę na temat programowania w javie, znam sposób działania systemu kontroli wersji (git,mercurial), chciałbym uczestniczyć we wspólnych projektach i rozwijać swoją wiedzę) ""
Opublikowano

Wymagana jest jakaś konkretna wiedza czy może być nawet ktoś kto z Javą będzie miał pierwszy raz doczynienia?

Opublikowano

Casper, dnia 29 Cze 2013 - 23:54, napisał:

Wymagana jest jakaś konkretna wiedza czy może być nawet ktoś kto z Javą będzie miał pierwszy raz doczynienia?

Jest miejsce dla takich osób, więc śmiało możesz się zgłosić.

@Topic

Pewnie możesz wykreślić osoby, które nic do tej pory nie odpisały.

Opublikowano

Napisałem przecież :s (1 post wyżej)

@Topic

Pewnie możesz wykreślić osoby, które nic do tej pory nie odpisały.

Uczynię to jutro. (dzisiaj)
Opublikowano

1. Ci co chcą się nauczyc programowania i zaczynają od javy / znają tylko podstawy jakiegoś innego oop

A jak ktoś zna więcej niż podstawy innego OOP (C++)? :D W każdym razie będę chyba i tak w tej pierwszej grupie.

Będziemy razem uczyć się z jakiegoś źródła czy też może będzie to relacja typu uczeń - nauczyciel?

W każdym razie, zgłaszam się.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Dojdzie to do skutku? Bo widzę, że 0 aktywności w tym temacie.

Opublikowano

Byłem na dupciach w Kołobrzegu wracam jutro o 11. Przyjade to rozruchamy ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...