Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Kupić Z IS Na Ravii ?

KiiseloFreeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam małe pytanko z mianowicie co kupić z IS na Ravii ?

Mam do wyboru kilka opcji (chodzi mi głownie o zarobek jak największy) :

- kupno 2 reniferków jednogo sprzedanie drugiego zostawienie sobie (jakie kupić)

- kupno 2x dropu na 7 dni (na dropienie hamtów + ewentualny drop z metków w m2) + reniferka

- kupno 2x dropu na 31 dni (na dropienie hamtów + ewentualny drop z metków w m2)

Z góry dzięki za pomoc !

Jak by co poradźcie mi jakiego reniferka kupić i za ile sprzedać ! ^^

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Ja bym Ci poradził:

kupno 2x dropu na 7 dni (na dropienie hamtów + ewentualny drop z metków w m2) + reniferka

Bo jeśli kupisz 2x drop na 31 dni i jesteś na Kamerze to jest szansa, że dostaniesz bana i hajs przepada.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witam !

Mam małe pytanko z mianowicie co kupić z IS na Ravii ?

Mam do wyboru kilka opcji (chodzi mi głownie o zarobek jak największy) :

- kupno 2 reniferków jednogo sprzedanie drugiego zostawienie sobie (jakie kupić)

- kupno 2x dropu na 7 dni (na dropienie hamtów + ewentualny drop z metków w m2) + reniferka

- kupno 2x dropu na 31 dni (na dropienie hamtów + ewentualny drop z metków w m2)

Z góry dzięki za pomoc !

Jak by co poradźcie mi jakiego reniferka kupić i za ile sprzedać ! ^^

ja mam plan zakupu reniferka 20% na mobkli i sprzedanie go , tlko za jaką cene ??? jak ktoś wie niech napisze w kom. + kupno dropu na 7 dni bo dropie na kamermodzie więc jak dostane bana to kasa przepadnie a za reszte kupie chyba lśniące i sprzedam po 15kk za szt. co o tym myślicie ? ^^

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Ja bym kupił tęczowego kamola i za 400kk opchnął.

Ja tez ale brakuje mi SM jbc. mam 106 ^^

Opublikowano

Do Zamknięcia !

Już kupiłem reniferka 20% (korzystam) i 2x drop na hematy na 7 dni (bajka 2 , ok. 2 hematy na spot z rekawiczką) a za reszte jeszcze nie wiem może zwoje albo rady ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...